MTV:n pökälepartio ratsasi tienvierustat Helsingissä, Espoossa ja Tampereella: Kakkaa siellä ja kakkaa täällä – arvaatko, missä eniten?

MTV ratsasi tienvierustat Helsingissä, Espoossa ja Tampereella: Kakkaa siellä ja kakkaa täällä - arvaatko, missä eniten? 2:36
Videolla selvitetään, kuinka monta koirankakkaa MTV:n pökälepartio bongasi sulavan keväthangen alta!

MTV:n sontapartio liikkui eri kohteissa noin 100 metrin matkan ja laski tienvarsilla pilkottavat jätökset.

Keväthangissa pilkistävät koirankakat herättävät joka vuosi voimakkaita tunteita. Sulavan lumen alta kurkkivassa pökäleessä voi kuitenkin piillä muutakin, kuin kipakka keskustelu naapurin koiranomistajan kanssa.

Kirjoitimme aiemmin espoolaisesta eläinlääkäristä Sophie Lundqvistista, jonka mukaan koirankakkoja ei olisi syytä kerätä pois pelkästään esteettisistä syistä. Hänen mukaansa maahan unohdettu kikkare voi olla jopa riski terveydelle.

Mutta missä ovat Suomen kakkaisimmat tienvarret? Valjastimme MTV:n epävirallisen pökälepartion tarkistamaan naapurustojen tienvarsia.

Säännöt olivat yksinkertaiset: Jokainen partiolainen käveli noin 100 metrin matkan ja kuvasi kaikki silmien eteen pomppaavat kakkiaiset. Suureen koirankakkakilpailuun osallistuttiin Itä-Helsingistä, Etelä-Helsingistä, Espoosta ja Tampereelta.

Missä olikaan sontaisimmat tienvarret? Kurittaako Eteläinen Helsinki Itäisen Helsingin naapuria pökälesateella? Vai kirittikö Tampere sittenkin takavasemmalta ohitse? Entä millainen on Espoon pahamaineinen kakkapolku ja onko se nimensä arvoinen pökälegalleria? Se kaikki selviää yllä olevalta videolta! Varoituksen sana: se on aikamoinen sontapommi!

Lue myös:

    Uusimmat