Nyt kuiskitaan Ben Bloodista ja Pelicansista: "Tällaista kuulin"

Pekka Saravo tiputti kovan SM-liigahuhun – kulttipelaaja tekemässä paluuta Suomeen? 0:23
Pekka Saravo tiputti kovan SM-liigahuhun – kulttipelaaja tekemässä paluuta Suomeen?

MTV Urheilun kiekkoasiantuntija Pekka Saravo uumoilee, että Lahden Pelicans saattaisi olla tutun vahvistuksen perässä.

Saravo kertoi MTV Urheilun studiossa, että kiekkokulisseissa liikkuu puheita, jonka mukaan Pelicans haluaisi "kotiuttaa" viime etenkin kevään pudotuspeleissä vakuuttaneen tutun nimen.

– On kuulunut sellaista Lahden suunnalta, että viime kevään yksi kovimmista kiekkoilijoista Ben Blood olisi kiikarissa sinnepäin. En tiedä, pitääkö hevosmiesten huhut paikkaansa, mutta tällaista nimettömästä lähteestä kuulin, Saravo tipautti. 

Blood siirtyi Pelicansiin kesken viime kauden. Hän iski hopeamitalein kruunatussa pudotuspelimarssissa neljä maalia. 

Blood siirtyi täksi kaudeksi Saksan pääsarjaan Löwen Frankfurtin riveihin. Hän on pelannut tällä kaudella 37 ottelua pistein 2+7=9.

Pelicansin urheilupomo Janne Laukkanen linjasi aiemmin tällä viikolla, että pussinokkanipun tähtäimessä on erityisesti puolustuspään vahvistus.

Laukkanen vastasi seuraaviin Ben Bloodia koskeviin kysymyksiin maanantaina:

Olisiko Ben Blood yksi vaihtoehto loppukauden puolustajavahvistukseksi?

– Hänellä on minun tietääkseni voimassa oleva sopimus tällä hetkellä. Tuohon en sen parempaa vastausta osaa kyllä antaa. Tietysti, jos me mietitään, harkitaan tai nähdään asia niin, että se olisi mahdollista, niin totta kai meidän pitää se asia käydä läpi. 

Onko tässä vaiheessa käyty dialogia hänen tai hänen edustajiensa kanssa?

– Tämä pakkiasia on meillä ollut jo sen verran kauan aikaa tiedossa, että en nyt osaa tähän sanoa, että onko aktivoitunut asia eteenpäin, mutta tiettyjä pelaajia tietysti katsotaan ja etsitään ja kysytään. 

34-vuotias jenkkipuolustaja on edustanut SM-liigassa Pelicansin lisäksi Tapparaa ja Ässiä. Suomessa hänen ensimmäinen seuransa oli kaudella 2015–2016 juurikin Pelicans. 

SM-liigan kansainvälisten siirtojen takaraja on 15. tammikuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat