Mainos

Kuntavaali-illan draama Maikkarilta klo 19.30 alkaen

Kuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on tänään. Äänten jakautumista ja eri puolueiden menestystä voi seurata MTV3:n Tulosilta-lähetyksestä. Lähetys alkaa klo 19.30.

Lähetykseen on valmistauduttu muun muassa pystyttämällä lavasteita sekä testailemalla ääni- ja kuvayhteyksiä.

Paitsi oman studion analyyseja ja keskusteluja, lähetyksessä seurataan kunkin puolueen vaalivalvojaistunnelmaa sekä Musiikkitalon tapahtumia.

– Musiikkitalo on Tulosillassa erittäin tärkeä paikka, koska tänne kokoontuvat kaikki puheenjohtajat. Täällä nähdään voittajien hymyt ja häviäjien huokaukset, kuvailee Mari Haavisto, yksi lähetyksen tuottajista.

Puheenjohtajat viipyvät Musiikkitalolla aina puoli yhteentoista saakka, minkä jälkeen he siirtyvät takaisin omiin valvojaisiinsa.

– Voi olla, että täällä nähdään myös ne voittokättelyt riippuen siitä, miten ääntenlaskenta etenee.

Haaviston mukaan luvassa on vauhdikasta menoa.

– Meillä on oikein rento ja menevä meininki.

Maikkarin vaalistudiossa istuvat Matti Vanhanen, Henna Virkkunen ja Eero Heinäluoma. Tältä ns. viisastenkerholta on lupa odottaa napakkaa analyysiä tuloslaskennan edetessä.

Maikkarin netti seuraa tapahtumia valvojaisissa ja muualla koko illan, ja hieman sen jälkeenkin. Voit katsoa vaali-illan tapahtumat vielä kertauksena Katsomosta ja lukea nettisivuiltamme, kuka pettyi ja kuka ei.

MTV3:n vaalilähetys alkaa klo 19.30. Lähetys on katsottavissa myös netissä.

Katsojilla on mahdollisuus osallistua vaalilähetykseen lähettämällä kommentteja Twitterin, Facebookin ja kännykän kautta. Tekstiviestit voi lähettää numeroon 17133 (viestin hinta 0,99 €, sisältää alv:n), Twitterissä osallistut hashtagilla #kuntavaalit sekä Facebookissa MTV3 Uutiset–sivulla.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.