Kunnaksen tanssiopettaja on kuin vääpeli: Joudun olemaan todella tyly

Tähtiopettaja pitää Kaj Kunnaksen tiukassa kurissa, jotta tanssiaskeleiden oppiminen jatkuu päivästä toiseen.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailija Kaj Kunnas on saanut totutella tiukkaan kuriin tanssisalilla. Kaj’n tähtiopettaja Susa Matson pitää treeneissä suitset tiukasti kädessään.

– Joudun olemaan tosi tyly, mutta se toimii. Meillä on hiljaisuuden periaate, eli toivon, että herra keskustelee vaikka ulkona muiden kanssa. Silloin kun ollaan salissa, keskitytään askeleisiin, Susa kertoo.

– Susan periaate on helpompi toteuttaa, kun on vähemmän väkeä kisassa. En jää koko ajan suustani kiinni, Kaj myöntää.

Tähtipari on hionut yhteistyötään viikko viikolta. Tällä hetkellä molemmat nauttivat treenaamisesta ja askeleet porautuvat selkärankaan tiukan, mutta iloisen tunnelman vallitessa.

– Kun silloin alussa räjähdin Kaitsulle, niin ajattelin, että menen tanssikisan jälkeen Santahaminaan vääpeliksi. Olen niin hyvä tässä komentamisessa, Susa nauraa.

Kun tähtiopettajan ote ohjaksista on ollut tarpeeksi napakka, tulosta on alkanut tulla myös tanssiparketilla. Kaj onkin iloisesti yllättynyt päästessään tanssikilpailussa näin pitkälle.

– Koen olevani joka viikko putoamisuhan alla, hän paljastaa.

– Persoona ratkaisee hirveästi. Jos ei ole mitään sanottavaa tanssin jälkeen, sillä on varmasti suuri merkitys. Hassut ja suutyöläiset pärjäävät hyvin tässä ohjelmassa, Susa miettii.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat