Kuninkaallista tottelemattomuutta – näitä kuningattaren ohjeita Williamin ja Katen kodissa ei noudateta

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Pienen lapsen hoitaminen väsyttää myös kuninkaallisia.

Ison-Britannian prinssi William ja hänen vaimonsa herttuatar Catherine jättävät lapsenkasvatuksessa noudattamatta tiettyjä kuninkaallisia sääntöjä.

Ison-Britannian prinssi William ja hänen vaimonsa herttuatar Catherine haluavat kasvattaa lapsensa mahdollisimman tavallisesti. Tämä tarkoittaa tiettyjen kuninkaallisten sääntöjen noudattamatta jättämistä.

William ja Kate ajattelevat muun muassa, että lasten on parempi olla ilman iPadeja, ja he haluavat viettää myös mahdollisimman paljon aikaa perheen parissa. Vanhemmat toki tietävät, että heidän tulee opastaa jälkikasvuaan tiettyihin yläluokan tapoihin, mutta he ovat silti luoneet kasvatusympäristöstä mahdollisimman lapsiystävällisen.

Päivällinen

Kuningatar Elisabet ei pidä pastaruokia arvossa, mutta pasta sattuu olemaan yksi prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten lempiruoista. Kuninkaalliset tenavat saavatkin syödä pastaa kotonaan, sillä herttuatar Catherine valmistaa sitä heille.

Koulu

Siniveriset lapset menevät usein sisäoppilaitokseen, mutta Williamin ja Katen uskotaan laittavan omat lapsensa tavalliseen kouluun. Isossa-Britanniassa opintiellä tallustaminen voi olla hyvinkin hintavaa – Prinssi George käy tällä hetkellä koulua, jonka lukuvuosimaksu on noin 26 000 euroa (23 000 puntaa).

Kommunikointi

William ja Kate uskovat kasvatuksessa tiiviiseen kommunikaatioon. Vanhemmat ovat myös ottaneet tavakseen kyykistyä lasten tasalle puhuessaan näiden kanssa. Kuningatar ei kuitenkaan pidä tällaista käytöstä soveliaana. Hänen on kerran jopa nähty nykivän prinssi Georgelle kyykistyen puhuvaa prinssi Williamia olkapäästä ja pyytävän tätä seisomaan suorassa.

Herttuaparin tiedetään myös rohkaisevan lapsiaan puhumaan tunteistaan. He toivovat näiden olevan jo nuoresta avoimia tunneasioissa, mikä ei ole kuninkaallisella perheelle lainkaan ominaista.

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat