Tuleva kuningas kasvaa – prinssi George alkaa pian opettelemaan kuninkaallisia käyttäytymissääntöjä

Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti Trump käveli Elisabet II:n edellä 1:31

Viisivuotiaan prinssi Georgen on tänä vuonna alettava kumartamaan kuningattarelle.

VIDEO: Kuninkaallinen etiketti unohtui täysin – näin tylysti presidentti Donald Trump käveli kuningatar Elisabetin edellä

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen, prinssi George täytti hiljattain viisi vuotta. Hän saa viettää sisarensa prinsessa Charlotten, 3, ja vastasyntyneen veljensä prinssi Louisin kanssa vielä toistaiseksi suhteellisen tavallista lapsen elämää. 

Georgen osalta asiat ovat kuitenkin pikkuhiljaa muuttumassa. Pikkuprinssin, joka on kruununperimysjärjestyksessä kolmantena, odotetaan alkavan kumartamaan kuningatar Elisabetille tämän vuoden aikana. 

Kuninkaallisen perheen jäsenten on kumarrettava kerran kun kuningatar saapuu paikalle ja kerran hänen lähtiessään. 

Kuninkaallisen historioitsijan Eilers Koenigin mukaan viiden vuoden ikä ehdoton takaraja sille, milloin kuninkaallisten lasten on alettava kumartamaan kuningattarelle. 

– Ainut henkilö, jolle he kumartavat, on hallitsija. Kuninkaallinen korkeus ei kumarra toiselle kuninkaalliselle korkeudelle. 

Kuninkaallista perhettä läheisen lähteen mukaan tuleva kuningas on alkanut selvittämään omaa paikkaansa maailmassa. Lähteen mukaan George on kasvanut nopeasti eikä halua enää leikkiä siskonsa Charlotten kanssa yhtä paljon kuin ennen. 

–  He ovat läheisiä, mutta George tykkää mennä omille teilleen ja tehdä omia asioitaan.

Sisäpiiriläisen mukaan myös prinsessa Charlotte kasvaa erittäin nopeasti.

– Hän on se, joka päättää asioista. 

Herttuatar Catherinen toiveiden mukaan Georgelle ja Charlottelle on yritetty aina antaa mahdollisimman normaali lapsuus. Uutisten mukaan kaksikko pääsee silloin tällöin Catherinen äidin, Carole Middletonin hemmottelemaksi. Isoäitinsä kanssa George ja Charlotte leikkivät usein kaupan pitäjiä.

Kuninkaalliset sisarukset on nähty viime aikoina myös Hyde Parkissa harjoittelemassa pyörällä ajamista ilman apupyöriä. 

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat