Tällaisia vanhempia prinssi William ja herttuatar Catherine ovat – pikkukuninkaalliset joutuvat noudattamaan tiukkoja sääntöjä

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Prinssi William ja herttuatar Catherine kasvattavat kolmea lastaan tiukalla otteella. 

Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat erittäin kiireisiä kuninkaallisia, joiden arkipäivät kuluvat pitkälti erilaisissa edustustehtävissä. Lisäksi herttuaparin pitää kiireisenä heidän kolmen lapsen katraansa, joiden rakastavia vanhempia William ja Catherine ovat. 

Herttuapari toivotti esikoisensa prinssi Georgen maailmaan vuonna 2013 ja kuninkaalliset ovat siitä asti olleet vilpittömiä vanhemmuuden ylä- sekä alamäistä. Parin perhe on kasvanut sittemmin vielä kahdella lapsella, vuonna 2015 perheeseen syntyi prinsessa Charlotte ja vuonna 2018 prinssi Louis.

Useat kuninkaallisten fanit ovat pistäneet merkille, että William ja Catherine ovat itseasiassa melko tiukkoja kasvatustyylinsä suhteen. 

Esimerkiksi herttuaparin kouluikäiset lapset prinssi George ja prinsessa Charlotte eivät saa osallistua tapahtumiin, jotka järjestetään kouluiltoina, sillä lasten on oltava levänneitä ja virkeitä koulua varten.

Hiljattain William ja Catherine osallistuivat Royal Variety Performance -tapahtumaan, jossa nähtiin Maija Poppanen -esitys. Herttuaparin lapset olisivat halunneet tulla mukaan, mutta vanhemmat kielsivät tämän tiukasti, sillä tapahtuma oli valitettavasti arki-iltana. 

Lisäksi herttuaparin lapsien ruutuaika on erittäin valvottua, eivätkä pikkukuninkaalliset saa roikkua vapaasti television tai älylaitteiden äärellä. 

– Ollessaan kaksi ihmistä, jotka kasvoivat itse ilman viihdelaitteita, William ja Catherine uskovat vakaasti leluihin, ulkona leikkimiseen sekä oman mielikuvituksen käyttämisen kannustamiseen. He ovat hyvin normaali perhe, kuninkaallista perhettä läheinen lähde kertoo. 

George, Charlotte ja Louis leikkivätkin joka päivä ulkona, ellei lämpötila ole erittäin kylmä tai vaarallisen helteinen. Kuninkaallisten lasten lastenhoitajana toimii Maria Teresa Turrion Borrello, joka on saanut koulutuksensa Norland Collegessa, jossa uskotaan vahvasti nimenomaan ulkoilmassa leikkimisen positiivisiin vaikutuksiin. 

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja