Mainos

Kuninkaallisfanit muistelivat prinsessa Dianaa – prinssi Williamin koskettava ele yllätti kaikki: "Hän on äitinsä poika"

Prinssi William kiitti faneja, jotka kunnioittivat hänen äitinsä muistoa. 

Maanantaina 1. heinäkuuta tuli kuluneeksi 58 vuotta prinsessa Dianan syntymästä. Kuninkaallisfanit kokoontuivat jo varhain aamulla Kensingtonin palatsin eteen muistelemaan vuonna 1997 traagisesti menehtynyttä prinsessaa, kuten ovat tehneet jo vuosien ajan.

Alkuillasta fanit yllättyivät totaalisesti, kun he huomasivat prinssi Williamin astelevan ulos palatsin porteista ja lähestyvän heitä. William tervehti kuuden hengen ryhmää ja kätteli heitä.

– William kertoi minulle tienneensä, että olemme tulleet tänne jo vuosien ajan ja kiitti meitä siitä, mitä teemme hänen äitinsä hyväksi. Vapisen edelleen, olen hyvin liikuttunut, kertoi paikalla ollut John Loughrey.

– Hän sanoi olevansa liikuttunut siitä, mitä teemme. Kerroin, että rukoilen hänen äitinsä puolesta joka sunnuntai, ja hän vaikutti hyvin liikuttuneelta.

Loughrey ja William keskustelivat myös Dianan muistoa kunnioittavasta patsaasta, joka on tarkoitus pystyttää palatsin puutarhaan. Loughreyn mukaan William kertoi, että patsas pystytetään hyvin pian.

Muutkin paikalla olleet olivat hyvin häkeltyneitä prinssin eleestä.

– Kukaan meistä ei ollut uskoa, kun William tuli yhtäkkiä kiittämään meitä. Hän todella on äitinsä poika, eräs fani kertoi.

Sekä prinssi William että hänen veljensä prinssi Harry ovat viime vuosina puhuneet avoimesti siitä, millainen vaikutus äidin traagisella kuolemalla on ollut heihin.

– Voin sanoa, että äitini menettäminen 12-vuotiaana ja sen myötä kaikkien tunteiden sulkeminen pois 20 vuodeksi on vaikuttanut vakavasti sekä henkilökohtaiseen elämääni että työhöni, William kertoi haastattelussa vuonna 2017.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja