Kehonkieliasiantuntija arvioi vaivaannuttavan hetken prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen välillä: "Voi olla, että..."

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Asiantuntijoiden mukaan herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin välillä nähty kummalliseksi koettu hetki on tuttu useista parisuhteista. 

Herttutar Catherine ja prinssi William aiheuttivat hiljattain kummastusta esiinnyttyään BBC:n maanantaina 16. joulukuuta esittämässä A Berry Royal Christmas -ohjelmassa. 

Herttuaparin välillä nähtiin ohjelmassa outo hetki, kun prinssi William kosketti vaimonsa olkapäätä, ja Catherine vaikutti kavahtavan nopeasti miehensä käden alta. Useat ovat kommentoineet tilannetta sosiaalisessa mediassa.

– Mitä juuri tapahtui? Auts! Hyvin Donaldia (Trump) ja Melaniaa (Trump), eräs kommentoija esitti Twitterissä.

Kehonkieliasiantuntijat ovat arvioineet tilanteesta levinnyttä videota. Parisuhdeterapeutti Annie Gurton kertoo olevansa sitä mieltä, että Catherinen reaktion Williamia kohtaan oli varsin tympeä, mutta erilaiset selkkaukset parisuhteessa ovat kuitenkin varsin normaaleja. 

– Voi olla, että heidän välillään on meneillään jotain ja heillä on hiljattain ollut riita tai erimielisyys. Konfliktit ovat normaali osa terveellistä parisuhdetta - onnellisen pariskunnan erottaa kamppailevasta pariskunnasta heidän kykynsä hoitaa vastoinkäymiset kun niitä tulee, Gurton kertoo. 

Jos video tilanteesta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gurtonin mukaan Catherinella ei mahdollisesti ollut tuossa vaiheessa vielä tilaisuutta purkaa tilannetta Williamin kanssa ja herttuatar osoitti vihaisuutensa olankohautuksella. 

– Saatamme olla todella ärsyttäviä kumppaneitamme kohtaan. Tämä julkinen tilaisuus ei ole heille aika tai paikka keskustella tästä, mutta hän ei voi sille mitään, että tekee selväksi miehelleen sen, että hän on todella, todella tympeä.

– Se ei tarkoita, että heidän parisuhteensa olisi kriisissä. Se tarkoittaa, että heidän parisuhteensa on normaali. 

Pariskunnat, joilla ei ikinä ole keskenään konflikteja, ovat Gurtonin mukaan niitä kenen pitää olla huolissaan. 

Kehonkieliasiantuntija Louise Mahler on sitä mieltä, että Catherinen reaktio oli kummallinen ja ettei herttuaparin välillä nähty hetki ollut kuitenkaan heille tavanomainen. 

Mahler arvelee, että Catherine yritti noudattaa tilanteessa kuninkaallista protokollaa, mikä koskee julkisia hellyydenosoituksia. Mahlerin mukaan Catherine saattoi kokea, että Williamin ele oli aivan liian intiimi kyseisessä tilanteessa. 

Myös viestintäasiantuntija Elly Johnson on sitä mieltä, että Catherine torjui Williamin eleen, sillä herttuapari oli edustustamassa, eikä halunnut viedä tilannetta yksityiselle tasolle. 

– En usko, että tuossa on mitään viitettä sille, että heidän suhteessaan olisi jotain pielessä, vaan pikemminkin äänetön viesti siitä, että pidetään asiat ammattimaisina siinä hetkessä. 

Lähde: Yahoo! News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja