Kuninkaallisasiantuntija Satu Jaatinen prinsessa Catherinen kohukuvasta: vihkisormus puuttuu

Kuninkaallisasiantuntijana tunnettu Satu Jaatinen kertoi havaintojaan ja ajatuksiaan prinsessa Catherinen muokatuksi epäillystä kuvasta. 

Prinsessa Catherinesta julkaistiin Ison-Britannian äitienpäivänä 10. maaliskuuta Instagramissa kuva lapsiensa prinssi Georgen, prinsessa Charlotten ja prinssi Louisin  kanssa. Kuva on julkaistu Catherinen ja prinssi Williamin  virallisella Instagram-tilillä, ja sen kerrotaan olevan Williamin ottama. 

Kyseistä kuvaa epäillään kuitenkin manipuloiduksi, ja useat kansainväliset kuvatoimistot ovat poistaneet sen arkistoistaan. Huomion on kiinnittänyt erityisesti Charlotten vasemman käden ”linjauksen epäjohdonmukaisuus” sekä Louisin oikean käden sormien asento. 

Voit katsoa kyseisen kuvan alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuva kiinnitti myös kuninkaallisasiantuntija Satu Jaatisen huomion. 

– Vähän pahalta näyttää koko tilanne. Uskon, että Catherine siinä kuvassa on, mutta tuo on todella paha paikka mennä korjailemaan kuvaa henkilöstä, jota ei ole nähty julkisuudessa pariin kuukauteen. Aikamoinen karhunpalvelus, Jaatinen kommentoi MTV Uutisille 11. maaliskuuta. 

– Kun katsoo Englannin lehdistön suurentamia kuvia, niin näyttää siltä kuin Catherinen käsi olisi lisätty Charlotten ympärille. Ettei se alun perin olisi ollut siinä. He olisivat kyllä olleet vierekkäin, mutta jostain syystä tämä käsi olisi lisätty. Hänellähän ei myöskään ole vihkisormusta tässä kädessä. Onko se edes hänen kätensä vai onko se peilikuva hänen kädestään, Jaatinen jatkoi. 

Lisäksi Jaatinen ihmettelee, onko kevät tosiaan jo näin pitkällä Isossa-Britanniassa, kun kuva on hyvin vehreä. Herää kysymys, koska kuva on oikeasti otettu. 

Jaatinen uskoo, että hovi on aina vähän silotellut julkaisemiaan kuvia. 

– Nyt kuitenkin sanotaan, että kuva on Williamin ottama, joten he eivät voi syyttää lehdistöä yhtään mistään. Tämähän on ihan kauhea karhunpalvelus heille. Nyt jokaisen kuvan kohdalla tämän jälkeen mietitään, että mitä sille on tehty. Nyt he ovat itse menneet tähän suohon. Mietin aamulla, että ei ole todellista, että he itse tekevät itselleen näin. 

Syitä hovin mahdolliselle kuvien muokkaamiselle Jaatinen ei oikein osaa sanoa, varsinkaan, kun kyseisen kuvan kohdalla muokkaaminen tuntuu hänestä turhalta. 

– Tämän nimenomaan pahentaa Catherinen tilannetta, koska he ovat olleet niin hiljaa siitä, mikä häntä vaivaa. On valtavia salaliittoteorioita siitä, onko hän koomassa, ja miten vakavasti hän on sairas. Ja nyt kukaan ei usko tähän koko valokuvaan, Jaatinen kertoi. 

Hovi ei ole kommentoinut kuvaa, eikä Jaatinen usko, että he niin tekevätkään. 

– Ei heillä ole tapana tällaisia kommentoida. Silloin he myöntäisivät itse tehneensä virheen ja muokanneensa kuviaan, mikä taas lisäisi selittelyn paikkaa entisestään. Heräisi kysymys, ovatko he tehneet tällaista kauankin, Jaatinen sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat