Kuninkaallisasiantuntija: Prinsessa Catherine on loukkaantunut prinssi Harryn kirjassa esitetyistä väitteistä

7:10
Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu

Prinsessa Catherinen kerrotaan loukkaantuneen prinssi Harryn elämäkerrassa esitetyistä paljastuksista.

Prinssi HarrySpare-elämäkerta julkaistaan englanninkielisenä tiistaina 10. tammikuuta. Kohukirjan sisältö vuoti kuitenkin julkisuuteen jo ennakkoon, sillä sen uutisoitiin päätyneen vahingossa myyntiin Espanjassa jo torstaina 5. tammikuuta.

Osa Harryn kirjassa esittämistä väitteistä liittyy hänen veljensä prinssi Williamin puolisoon prinsessa Catherineen. Harry muun muassa syyttää kirjassaan Catherinen vieneen Williamin häneltä ja avaa yksityiskohtia Catherinen ja herttuatar Meghanin kalseista väleistä.

Kirjan mukaan Catherinea ja Meghania vertailtiin alusta alkaen toisiinsa, ja huomion siirtyessä Meghaniin Catherine väitetysti tunsi, että hänet "pakotettiin kilpailemaan Meghanin kanssa".

Harry myös muun muassa väittää Catherinen olleen raivoissaan Meghanin sanottua, että tällä on "äitiaivot" prinssi Louisin syntymän jälkeen. Kirjassa käsitellään myös Catherinen ja Williamin häiden alla sattunutta selkkausta, jonka aikana Catherine sai väitetysti Meghanin itkemään.

Kuninkaallisasiantuntija ja -kirjailija Tom Bower kertoo Page Sixille Catherinen olevan suuttunut ja loukkaantunut Harryn kirjassa esittämistä väitteistä.

Bower sanoo näkevänsä Harryn esittämät väitteet häpeällisinä ja huomauttaa, että kirja oli valmis Harryn osallistuessa kuningatar Elisabetin hautajaisiin viime syyskuussa. Bowerin mielestä on uskomatonta, että Harry osallistui kuningattaren hautajaisiin tietäen, mitä hän oli kirjoittanut Williamista, Catherinesta ja isästään kuningas Charlesista, muttei antanut näille minkäänlaista vihjettä tulevasta.

Bower lisää, että myös herttuatar Meghanilla saattaa olla työn alla jonkinlainen paljastusteos.

– Tämä on tapa, jolla [Harry ja Meghan] tekevät rahaa nyt jonkin aikaa, Bower sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja