Kuninkaallinen monsterifarkku etsii uutta kotia – prinssi Harry laittoi ärhäkän Audinsa myyntiin

1:07

Sussexin herttuaparin autotallissa ei ole enää paikkaa superauton suorituskyvyllä varustetulle farmarille.

Pääkuvan video

Uusi Audi A6 Avant – farkkujen terävä keihäänkärki

Toukokuussa Meghan Marklen kanssa avioon astunut prinssi Harry on laittanut myyntiin noin vuoden ajan omistamansa Audi RS6 Avantin. Kyseessä on yksi maailman nopeimmista farmarikorisista autoista, joten huolimatta auton varsin tilavasta takakontista, saattaa Harrylla olla kiikarissa jokin hieman perheystävällisempi vaihtoehto.

Harryn RS6:n mittariin on kertynyt vain reilut 7 000 kilometriä. Auto on myynnissä Overton Prestige -autoliikkeessä, ja sen hintapyyntönä on 71 900 puntaa, mikä kääntyy noin 80 000 euroksi. Suomessa vastaavasta autosta saisi pulittaa lähemmäs 150 000 euroa.

Harry ei ole myöskään tyytynyt pelkkään karvalakkimalliin, sillä autossa on lisävarusteita yli 12 000 euron arvosta. Niihin lukeutuvat muun muassa pimeänäköavustin, tuulilasinäyttö ja panoraamakatto.

RS6 Avantin konepellin alta löytyy 4,0-litrainen V8-moottori. Hevosvoimia on vajaat 600, ja nollasta sataan ampaistaan alle neljässä sekunnissa. Nyt myynnissä olevan yksilön huippunopeus on rajoitettu 280 kilometriin tunnissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja