Kuningatar Elisabetilta paljastus – kuninkaallinen perhe kokoontuu pian yhteen erityistä juhlaa varten

0:45
Kuningatar Elisabet piti perinteisen joulupuheensa

Kuningatar Elisabet paljasti milloin kuninkaallinen perhe kokoontuu jälleen yhteen. 

Kuningatar Elisabet ilmoitti hiljattain, että kuninkaalliset aikovat kokoontua yhteen juhlimaan näyttävin menoin maaliskuussa. Kuningatar suunnittelee kuninkaalliselle perheelle yhteistä tapahtumaa, jonka on määrä toteutua 5. maaliskuuta.

Juhlalla kunnioitetaan kruununprinssi Charlesin virkaanastumisen 50-vuotispäivää. Charlesille annettiin 1. heinäkuuta vuonna 1969 Walesin prinssin titteli. Kyseinen tapahtuma on aina niin sanottu virallinen seuraavan kruununperijän esittely. Tilaisuus pidettiin Walesissa ja sitä seurasivat televisiosta miljoonat ihmiset. 

Tulevan maaliskuun tapahtuma Charlesin kunniaksi on siitä merkittävä, että juhlassa tullaan näkemään kuninkaallinen perhe kokonaisuudessaan. Mukana on todennäköisesti myös prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen vuoden ikäinen kuopus prinssi Louis, jota ei ole nähty julkisuudessa juurikaan syntymänsä ja ristiäistensä jälkeen. 

Lisäksi kansa janoaa herttuatar Meghanin näkemistä, joka on tapahtuman aikaan kahdeksannella kuulla eli aivan viimeisillään raskaana. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja