Prinssi Harry osallistuu kuningas Charlesin kruunajaisiin – rooli on kuitenkin vielä epäselvä

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Prinssi Harry avautui kohuhaastattelussa kirjansa julkaisun jälkeen.

Kuningas Charles kruunataan 6. toukokuuta. 

Buckinghamin palatsin mukaan prinssi Harry  osallistuu kuningas Charlesin kruunajaisiin 6. toukokuuta Westminster Abbeyssa, Lontoossa. Herttuatar Meghan  jää parin kahden lapsen, Archien, 3, ja Lilibetin, 1, kanssa Kaliforniaan. 

Kruunajaiset tulevat olemaan ensimmäinen kerta, kun Harry nähdään kuninkaallisen perheen kanssa sen jälkeen, kun hän julkaisi Spare-nimisen (Varamies) omaelämäkertansa vuoden 2023 alussa.

Kruunajaiset tulevat olemaan samana päivänä, kun Archie täyttää 4 vuotta.

Koska Harry ei ole enää työskentelevä kuninkaallinen, niin jää nähtäväksi, mikä hänen roolinsa tulee kruunajaisissa olemaan. Viime vuonna Harry ja Meghan eivät ainakaan osallistuneet kuningatar Elisabetin platinajuhlissa perinteiseen kuninkaallisen perheen esiintymiseen Buckinghamin palatsin parvekkeella.

On odotettavissa, että prinssi Williamilla on Walesin prinssinä näkyvä rooli kruunajaisissa.

Kaliforniassa lapsineen asuviin Harryyn ja Meghaniin oli otettu sähköpostitse yhteyttä yli kuukausi sitten kruunajaisiin osallistumisesta. Aiemmin he eivät kuitenkaan ole vahvistaneet osallistumistaan.

Juhlallisuuksiin odotetaan saapuvan yli 2 000 vierasta. Kruunajaisten aikaan Lontoossa on muutenkin julkisia tapahtumia ja konsertteja, joihin kuninkaallisen perheen odotetaan osallistuvan.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat