Kuningatar Elisabet edusti Buckinghamin parvekkeella aurinkolaseissa – prinssit Harry ja Andrew loistivat poissaolollaan

Prinssit Harry ja Andrew eivät esiintyneet Buckinghamin parvekkeella muun kuninkaallisen perheen tavoin. 

Kuningatar Elisabet juhlistaa parhaillaan platinajuhlaansa, jota vietetään kuningattaren 70-vuotisen hallitsijauran kunniaksi.

Platinajuhlan keskeisiä tapahtumia juhlitaan kesäkuun alkupäivinä, jolloin briteillä on neljän päivän kansallinen vapaa.

Kuningatar vilkutti Buckinghamin palatsin parvekkeelta hurjasti hurraavalle kansalle samalla, kun hornetit lensivät palatsin yli näytöksellisesti. Parvekkeella olivat myös prinssi William ja herttuatar Catherine lapsineen, prinssi Charles ja herttuatar Camilla, prinsessa Anne sekä hänen aviomiehensä Timothy, prinsessa Alexandra ja prinssi Edward ja herttuatar Katharine

Sen sijaan prinssi Harryja  prinssi Andrew eivät osallistuneet Buckinghamin palatsin parvekkeella tervehdintään. Kuningatar on hovin lähteiden mukaan linjannut, että parvekkeelle saivat tulla vain sellaiset kuninkaalliset, jotka ottavat osaa virallisiin tehtäviin.

Vieläkö muistat Elisabetin ikonisen esiintymisen Olympialaisten avausnumerossa kesältä 2012? Katso video! 


Lue myös:

    Uusimmat