Kun on oltava aina tavoitettavissa: Suosikkibloggaaja Jenni Rotonen kertoo uutuusohjelmassa, miten selättää uupumuksen – "Viestit eivät määritä ja rytmitä mun päivää"

0:32
Bloggaaja Jenni Rotonen on rajannut turhaa hälyä pois vapaa-ajaltaan.

Suositusta Pupulandia-blogista tuttu Jenni Rotonen on joutunut uupumuksen kanssa kasvotusten monta kertaa. Tiistai-iltana kello 21 alkavassa Studio-ohjelmassa Rotonen kertoo, millaisilla keinoilla hän on saanut vedettyä rajoja työn ja vapaa-ajan välille.

Bloggaajan työhön kuuluu jatkuva tavoitettavissa oleminen. Työ ja vapaa-aika sekoittuvat helposti, sillä esimerkiksi sosiaalisen median käyttö on osa työtä. 

Bloggaaja Jenni Rotonen kertoo Studiossa, että vapaa-ajan pyhittäminen on välillä hankalaa, eikä etenkään pitkien lomien pitäminen ole välttämättä mahdollista.

Omat rajat on vedettävä

Rotonen on kuitenkin kehittynyt aikataulujensa hallitsemisessa. Hän on esimerkiksi laittanut sovelluksista ilmoitukset pois päältä ja pitää kännykkää äänettömällä.

– Hallitsen sitä, milloin menen katsomaan uusia viestejä, eikä niin, että viestit määrittävät ja rytmittävät mun päivää.

Studiossa uupumuksesta keskustelevat tiistaina myös kansanedustaja Touko Aalto (vihr.), jalkapalloilija Mika Ojala ja laulaja Petra Gargano. Asiantuntijavieraana paikalla on aivotutkija Minna Huotilainen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja