Kultainen Venla -gaala palaa MTV:lle ja saa rinnalleen tv- ja media-alaa luotaavan SuomiAreena Goes Media -tapahtuman

MTV on hankkinut Kultainen Venla -gaalan televisiointioikeudet seuraaviksi kolmeksi vuodeksi. Samalla MTV aloittaa uuden tv- ja media-alaa koskettavan SuomiAreena Goes Media -ajankohtaistapahtuman.

Kultainen Venla palkitsee vuosittain parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat ja niiden tekijät. Nyt MTV on tehnyt kilpailua ja -palkintogaalaa järjestävän Televisioakatemia ry:n kanssa sopimuksen gaalan esitysoikeuksista vuosille 2022–2024. 

Samalla MTV tuo sen rinnalle uuden tv- ja media-alaa koskettavan ajankohtaistapahtuman. Alkuvuodesta 2022 käynnistyvän tapahtuman musiikkitarjonnasta vastaa SuomiAreenan yhteistyökumppani Pori Jazz. Musiikkitarjonta pajastetaan myöhemmin.

SuomiAreena Goes Media syventyy media-alan sisältöihin

SuomiAreena Goes Media -tapahtumassa keskustellaan muun muassa alan tulevaisuudesta.

– Ajankohtaisia keskusteluita käydään toimialaa koskettavista polttavista aiheista alan vaikuttajien ja yllättävien puhujavieraiden johdolla. Lisäksi tv-sisältöjen ystäville tarjotaan syventävää ja kiinnostavaa sisältöä, MTV sisältöjohtaja Marko Karvo kuvailee tiedotteessa.

Televisioakatemian hallituksen varapuheenjohtajan Teemu Kallialan mukaan tapahtumassa on tarkoitus mennä tv- ja media-alan aiheissa pintaa syvemmälle.

– Puhutaan kotimaisista sisällöistä ja niiden merkityksestä, sisällönkulutuksen trendeistä ja muutoksista, globaalista toimintaympäristöstä sekä suomalaisten rakastamista ohjelmatähdistä ja tv-alan tekijöistä, Kalliala listaa.

Ympärivuotisesta SuomiAreena Goes -toiminnasta vastaava tuottaja Tiina Nummenmaa tähdentää rakentavavan vuoropuhelun merkitystä.

– MTV:n ja Porin kaupungin yhteistyössä järjestämä SuomiAreena-tapahtuma on vuosittain tarpeellinen keskustelunavaus, jonka merkeissä erilaiset yhteiskuntaa koskevat näkökulmat ja mielipiteet saavat turvallisen ja rakentavan ympäristön vuoropuhelulle. 

– Nyt pääsemme luomaan media-alan oman ajankohtaistapahtuman, joka vahvistaa SuomiAreena-keskusteluiden ympärivuotisuutta ja aktivoi erityisesti tv- ja media-alan toimijoita keskustelemaan ja toimimaan, Nummenmaa sanoo.

Yhteistyössä:

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja