MTV Oy ja Porin kaupunki yhtiöittävät SuomiAreenan – Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali uudistuu

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena uudistuu uuden yhtiön voimin: MTV Oy ja Porin kaupunki perustavat SuomiAreenan taustalle yhtiön.

MTV Oy ja Porin kaupunki ovat toteuttaneet SuomiAreenaa yhteistyössä vuodesta 2006 lähtien. Nyt MTV ja Pori perustavat yhtiön luomaan Suomen suurimman yhteiskunnallisen festivaalin tulevaisuutta. 

Uuden yhtiön tavoitteena on rakentaa SuomiAreenasta entistäkin vaikuttavampi kokonaisuus, joka kokoaa yhteiskunnan avaintoimijat suomalaisille tärkeiden asioiden äärelle. 

SuomiAreena nostaa keskusteluun yhteiskunnallisesti tärkeitä aiheita, avaa politiikkaa ymmärrettävällä tavalla sekä esittelee näkymiä tulevaisuuteen. SuomiAreena nostaa myös eri toimialojen suunnannäyttäjinä toimivat yritykset esiin ja tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitumiselle sekä keskusteluun osallistumiselle.

– Vahvana demokratian tukijana ja laajasti tavoittavana tv- ja mediatalona haluamme olla luomassa suuntaa Suomelle ja välittää tietoa sekä keskustelumahdollisuuksia kaikille suomalaisille. Samalla haluamme tehdä SuomiAreenasta alustan, jossa kunnianhimon tasoa nostetaan entisestään. On todella hienoa päästä tekemään tätä työtä yhdessä Porin kaupungin kanssa, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

– SuomiAreenalla on tähänkin saakka ollut tärkeä merkitys Porin katukuvassa ja koko Satakunnan elinkeinoelämässä. Nyt perustettava yhtiö varmistaa SuomiAreena-kokonaisuuden pitkäjänteisen kehittämisen yhdessä MTV:n kanssa. Tähän työhön etsimme nyt visionäärisiä rakentajia ja käytännön toteuttajia sekä uuden yhtiön palvelukseen että yhteistyökumppaneiksi, kertoo Porin kaupunginjohtaja Lauri Inna.

Uusi yhtiö etsii toimitusjohtajaa sekä tuottajaa.

Lisätiedot avoimista tehtävistä julkaistaan Porin kaupungin sivuilla.

Lisäksi yhtiö etsii uuden kehitettävän konseptin toteutukseen kumppaneita eri toimialoilta.

SuomiAreena, Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, on käynnissä Porissa 25.–28.6.2024. SuomiAreenan arvot ovat avoimuus, moniääninen keskustelu, tasa-arvo, rohkeus ja rentous. SuomiAreenan järjestävät MTV Oy ja Porin kaupunki. 

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat