Kulosaaren lapsisieppauksesta paljastuu uutta tietoa: Poliisilla oli iso operaatio ja etsintä Marjaniemessä

Kulosaaressa siepatusta pojasta ei maksettu lunnaita - tämä tapauksesta tiedetään 1:52
Katso videolta, mitä uusia tietoja Kulosaaren sieppauksesta on saatu.

MTV:n tietojen mukaan poliisilla oli viikko sitten iso operaatio Helsingin Marjaniemessä Kulosaaren lapsisieppaukseen liittyen. Poliisi teki paikalla ainakin kotietsintää tapaukseen liittyen. Sieppauksesta epäilty 54-vuotias mies otettiin MTV:n tietojen mukaan kiinni muualta.

Poliisin iso operaatio herätti huomiota rauhallisella asuinalueella Helsingin Marjaniemessä.

Paikalle tuli useampia poliisin pakettiautoja ja lähes 15 raskaasti aseistautunutta poliisia. Poliisit olivat aseistautuneita ja heillä oli luotiliivit. Mukana oli myös poliisikoira.

Poliisit kävivät MTV:n tietojen mukaan sisällä yhdessä asunnossa. Operaatio Marjaniemessä tapahtui myöhään iltapäivällä, eli joitakin tunteja sen jälkeen, kun siepattu 9-vuotias lapsi oli päässyt vapaaksi.

Useita tunteja sieppaajan hallussa

9-vuotias lapsi joutui siepatuksi Kulosaaressa viime perjantaiaamuna. Sieppaus tapahtui aamulla kahdeksan jälkeen, kun poika oli matkalla kouluunsa Kulosaaren ala-asteelle. Hän ei kuitenkaan koskaan saapunut kouluun.

Panttivangin ottamisesta epäilty 54-vuotias mies vaati pian tämän jälkeen lapsen huoltajilta rahaa kiristysviestissä.

Poika oli miehen hallussa useita tunteja perjantaiaamusta alkuiltapäivään. He liikkuivat epäillyn autolla, jonka liikkeistä poliisi on kaivannut havaintoja. 

Mies sitoi lapsen puuhun kiinni

MTV on kertonut aiemmin, että poika pääsi itse pakoon sieppaajalta perjantaina iltapäivällä yhden maissa. MTV:n saamien uusien tietojen mukaan poika oli sidottu kiinni puuhun, mutta hän onnistui pääsemään siitä itse irti ja pääsi sitten pakoon.

Poika oli löydettäessä hyvässä fyysisessä kunnossa eli väkivallasta tai seksuaalirikoksista ei ole viitteitä, mutta osa hänen omaisuudestaan oli viety.

MTV:n tietojen mukaan siepatuksi joutuneesta 9-vuotiaasta pojasta ei maksettu lunnaita sieppaajalle.

Poliisi otti epäillyn sieppaajan kiinni samana iltapäivänä. Mies vangittiin tämän viikon tiistaina epäiltynä panttivangin ottamisesta ja törkeästä ryöstöstä. Häntä on kuulusteltu jo useamman kerran, mutta poliisi ei ole toistaiseksi kertonut mitään kuulustelujen sisällöstä.

Miehellä on aiempaa rikostaustaa. Hän on syyllistynyt useisiin petoksiin ja tappoon 2000-luvun alussa. Hän on myös vaihtanut nimeään useita kertoja.

Lue myös:

    Uusimmat