21-vuotias nainen pyysi poikaystäväänsä auttamaan otsatukan leikkaamisessa – lopputulos täysi katastrofi: "Hän vain katsoi minuun..."

Hiljattain muuttanut Amyleigh ei tiennyt, missä alueella olisi hyvä kampaaja, joten hän käski poikaystäväänsä leikata hänen otsatukkansa. Kampauskömmähdyksestä uutisoi muun muassa Metro-sivusto.

21-vuotias brittiläinen Amyleigh Weaver antoi poikaystävänsä Francis Plakan, 20, leikata hänelle otsatukan. Jälkikäteen naisesta tuntui, ettei olisi kannattanut.

Yorkshiren Halifaxissa asuva Amyleigh oli kertonut Francisille tarkasti, millaisen otsatukan hän halusi ja mitä piti tehdä. Francis nappasi käteensä parranajokoneen ja antoi mennä.

Lopputulokseksi tuli jotain, jota Amyleigh vertasi Jim Carreyn Lloyd-roolihahmon tukkaan Nuija ja tosinuija -komediaelokuvassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käski poikaystävän hoitaa homman

Amyleigh kertoi muuttaneensa hiljattain, eikä tiennyt, missä alueella olisi hyvä kampaaja. Tukka kuitenkin kasvoi ja jotain piti tehdä. 

– Halusin vain otsatukan, joten päätin, että poikaystäväni saisi leikata sen ennen kuin pääsisin kunnon kampaajalle, hän kertoi Metro-sivustolle.

– Se oli ensimmäinen kerta ikinä, kun hän leikkasi hiukseni. Hän näytti todella luottavan itseensä tehdessään sen, joten luotin häneen.

Ei mennyt niin kuin Strömsössä

Kun Francis oli saanut työn päätökseen, hänen ilmeensä kertoi Amyleigh'lle kaiken olennaisen: tulos oli katastrofi.

– Hän vain katsoi minuun ja sanoi "olen pahoillani", nainen kertoi.

– Juoksin kylpyhuoneeseen ja näin, että kaikki oli mennyt ihan pieleen. Minusta tuntui, että sekosin, kun näin otsatukkani.

Amyleigh yrittää kuitenkin ottaa asian huumorilla. Hän oppi tästä sen, ettei enää koskaan anna Francisin leikata hiuksiaan.

Poikaystävääkin nolotti

Vaikka hiuksille kävi köpelösti, Amyleigh'n ja Francisin vuoden kestänyt parisuhde ei saanut tapauksesta kolhuja.

– Menin ensin pois tolaltani, mutta sitten aloin nauraa. Nauroin makeasti, sillä oli vaikeaa olla näkemättä tilanteen hilpeää puolta. 

Francis tunsi olonsa todella syylliseksi. Vaikka Amyleigh katuu, että antoi Francisin leikata otsatukan, kyseessä ovat kuitenkin vain hiukset. Ne kasvavat takaisin ajan myötä.

– Muiden naisten ei kannata antaa tätä tehtävää poikaystävilleen, sillä homma menee luultavasti pieleen, jos mies ei ole parturi.

Lue myös:

    Uusimmat