Melissa päätti alkaa käyttäytyä kuin omat lapsensa karanteenin aikana – sotkuvideosta miljoonahitti: "Miten ihmeessä peilissä voi joka päivä ollakin niin paljon hammastahnaa?"

Melissa päätti tehdä videon, jossa elää elämäänsä lastensa tyyliin. Videolla hän muun muassa sylkee hammastahnat vessan peiliin ja pyyhkii suutaan vaatteisiinsa.

Koronakaranteenin aikana Melissa Pateras vietti runsaasti aikaa lastensa kanssa. Samalla lasten erikoiset elämäntavat tulivat täysin selviksi.

– Kun kaikki olivat koko ajan kotona, oli vaikeaa pysyä jatkuvien sotkujen ja loputtomalta tuntuvan lelu-, vaate- ja ruokavanojen perässä, Melissa kuvaili Good Morning Americalle.

Melissa päätti alkaa käyttäytyä kuin lapsensa

Kanadalaisella Melissalla on 7-, 15- ja 17-vuotiaat lapset, ja tuntui, että he käyttävät jatkuvasti jättimäärän vessapaperia, sottaavat ja luonnostaan täyttävät juomalasin aina niin, että siitä varmasti lorahtaa lattialle.

Siivousyrityksistä huolimatta kotona tuntui aina vallitsevan kaaos. Niinpä Melissa päätti tehdä kokeen: hän videoi itseään toimimassa kuten lapsensa.

Videolla Melissa muun muassa sylkee hammastahnat vessan peiliin, pumppaa käsiinsä saippuaa, kunnes sitä on kaikkialla, kiskoo rullasta valtavan määrän vessapaperia, piirtää auton kylkeen, kaivaa nenäänsä ja pyyhkii kasvojaan ja suutaan vaatteisiinsa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jo 22 miljoonaa katsojaa

Ilmeisesti monessa kodissa vallitsee samanlainen kaaos, sillä video saavutti pian suursuosion: se keräsi satoja tuhansia jakoja ja tuhansittain kommentteja, ja sitä on katsottu jo 22 miljoonaa kertaa.

– Ajattelin, että olisi hauskaa julkaista video perheelleni ja ystävilleni, jotta he nauraisivat ja tietäisivät, että eivät ole yksin. Heillä oli vaikeaa, ja se on ok, Melissa kuvailee alkuperäistä suunnitelmaansa.

Videon julkaisemisesta ehti kuitenkin kulua vain muutama tunti, kun Melissan puhelin jo täyttyi viesteistä ja ilmoituksista.

– Olin täysin sokissa! En voinut uskoa, miten moni katsoi ja jakoi sitä. Se oli aivan uskomatonta.

Hammastahna kosketti monia

Moni tuntui samaistuvan eritoten kohtaukseen, jossa syljetään hammastahnaa.

– Miten ihmeessä peilissä voi joka päivä ollakin niin paljon hammastahnaa? Melissa ihmettelee.

Lapset myönsivät tapansa

Melissa näytti videon myös lapsilleen. Heistäkin se oli hauska.

– Katsomisen jälkeen he tajusivat, että he todella tekevät videon juttuja! Kaikkia niistä, Melissa kuvailee.

Myöhemmin Melissa julkaisi myös kasan otoksia, jotka eivät päässeet alkuperäiseen videoon. Tällä "lapsivideolla" hän esimerkiksi suttaa huulipunaa kasvoihinsa, nuolee kaidetta ulkona ja saa raivokohtauksen, kun lautapeli ei menekään hänen mielensä mukaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat