Kuka kakkasi Johnny Deppin ja Amber Heardin sänkyyn? Näyttelijä kertoi taloudenhoitajan löytämästä kuvottavasta yllätyksestä

Ex-aviopari Johnny Depp ja Amber Heard jatkavat silmitöntä vihanpitoaan – tämä monimutkaisesta kiistasta tiedetään 7:18
Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeustaisto on jatkunut jo vuosia.

Johnny Depp kertoi oikeudenkäynnissä kakkaepisodista, joka ajoi hänet ja Amber Heardin lopullisesti erilleen.

Virginialaisessa oikeudessa käsitellään parhaillaan kunnianloukkaussyytettä, jonka Yhdysvaltalaisnäyttelijä Johnny Depp nosti ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan. Depp vaatii ex-vaimoltaan 50 miljoonan dollarin korvauksia.

Oikeudenkäynnin keskiössä on Heardin kirjoittama teksti, joka julkaistiin Washington Post -lehdessä vuonna 2018. Heard kertoi tekstissään olevansa perheväkivallan uhri. Vaikka Deppiä ei mainittu Heardin kirjoittamassa tekstissä nimeltä, syyttää hän joutuneensa tämän johdosta ex-vaimonsa julkisen herjauksen kohteeksi.

Deppiä kuultiin tiistaina 19. huhtikuuta järjestetyssä oikeusistunnossa. Näyttelijä kertoi istunnon aikana muun muassa oudosta ulostetapauksesta, joka oli hänen mukaansa syy ex-parin avioliiton lopulliselle päättymiselle. Asiasta uutisoi muun muassa TMZ.

Tapahtumat sijoittuvat huhtikuun 22. päivään vuonna 2016, jolloin Heard järjesti itselleen syntymäpäiväjuhlat pariskunnan Los Angelesissa sijainneessa kattohuoneistoasunnossa. Depp saapui juhliin myöhässä ja pariskunta ajautui riitelemään. Heard on väittänyt Deppin heittäneen tätä viinipullolla ennen kuin poistui paikalta. Depp kiistää heittäneensä pullon.

TMZ:n tietojen mukaan Deppin taloudenhoitaja soitti näyttelijälle juhlien jälkeisenä päivänä ja kertoi, että joku oli kakannut tämän puolelle sänkyä. Sängylle tehdyt tarpeet oli julkaisun mukaan peitetty lakanoilla.

Depp on sanonut, että vällyjen välistä löytynyt kakka oli viimeinen pisara pariskunnan erolle.

Depp uskoo asialla olleen joko Heard tai joku naisen ystävistä. Heard puolestaan on sanonut, että kakkaaja on ollut jompikumpi ex-parin Yorkshirenterriereistä. Depp on kuitenkin sitä mieltä, että sängylle tehdyt tarpeet eivät vastaa niin pienen koiran jätöksiä.

Kakkaajan henkilöllisyyttä ei ole tähän päivään mennessä saatu selville.

Kyseinen kakkaepisodi on noussut esiin myös vuonna 2020 käydyssä oikeustaistossa, jossa käsiteltiin kunnianloukkaussyytettä, jonka Depp nosti brittiläistä The Sun -lehteä vastaan. Kyseisessä oikeudenkäynnissä kuultiin ulosteen löytänyttä taloudenhoitajaa.

– Olin kauhuissani ja tyrmistynyt. Minulle oli selvää, että tämä oli ihmisen ulostetta. Tiesin, että ulosteet eivät voineet olla peräisin herra Deppin tai neiti Heardin kahdesta pienestä koirasta, Pistolista ja Boosta, taloudenhoitaja kertoi Page Sixin mukaan.

– Olen siivonnut noiden koirien jälkiä monta kertaa, ja niiden ulosteet ovat paljon pienempiä. Lisäksi en ole koskaan kuullut kyseisten koirien ulostavan sänkyyn, hän lisäsi.

Lähteet: TMZ, Page Six, The Hollywood Reporter

Lue myös:

    Uusimmat