Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeuskiistassa jälleen uusi käänne – oikeus pyörsi joulukuussa antamansa päätöksen Deppin eduksi

Ex-aviopari Johnny Depp ja Amber Heard jatkavat silmitöntä vihanpitoaan – tämä monimutkaisesta kiistasta tiedetään 7:18
Johnny Depp ja Amber Heard ovat jatkaneet oikeustaisteluaan jo vuosia.

Johnny Depp ja Amber Heard ovat keskellä oikeuskiistaa.

Ex-pariskunta Johnny Depp ja Amber Heard  ovat olleet keskellä moniulotteista oikeuskiistaa jo vuosien ajan. Nyt ex-parin kiista sai uuden käänteen, kun oikeus pyörsi viime joulukuussa langettamansa päätöksen siitä, ettei Deppillä ole oikeutta haastaa Heardia oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Tuomari Penney Azcarate vetosi päätöksessään siihen, etteivät Heardin motiivit olleet oikeita.

Oikeuskiista sai alun perin alkunsa, kun The Sun -lehti tituleerasi jutussaan Deppiä vaimonhakkaajaksi. Depp teki tapauksesta rikosilmoituksen, jonka myötä alkoi laaja selvitys ex-parin suhteessa tapahtuneesta väkivallasta puolin ja toisin. Sittemmin Heard on itse julkaissut tekstejä, joissa esittää Deppiä vastaan rajuja syytöksiä.

Oikeuden mukaan The Sun -lehti pyrkii selvittämään tekstiensä oikeudellisuutta ja totuudenmukaisuutta, kun Heardin julkaisemien tekstien paikkaansapitävyydestä ei voida mennä takuuseen. 

Heardia vastaan nostettiinkin kesän alussa syyte väärän valan antamisesta, sillä hänen epäillään lavastaneen jotkin pahoinpitelytilanteet.

Näin ollen Deppille myönnettiin jälleen lupa tehdä rikosilmoitus kunnianloukkauksesta Heardia vastaan. Näillä näkymin ex-parin oikeudenkäynti tapahtunee huhtikuussa 2022. Depp vaatii tältä 50 miljoonan dollarin (noin 42 miljoonan euron) korvauksia. 

Depp ja Heard ovat esittäneet puolin ja toisin erittäin vakavia syytöksiä toisiaan kohtaan siitä lähtien, kun heidän avioliittonsa tuli lopulliseen päätökseensä. 

Lue myös:

    Uusimmat