Kakkaepisodi jatkuu – Johnny Deppin turvamies kertoi Amber Heardin myöntäneen olleensa vastuussa kohtalokkaasta sänkypökäleestä

Ex-pari Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti puhuttaa – viihdetoimittajamme tiivistää tuoreimmat käänteet 4:25
Ex-pari Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti puhuttaa – viihdetoimittajamme tiivistää tuoreimmat käänteet

Johnny Deppin ja Amber Heardin välisessä kunnianloukkausoikeudenkäynnissä on jälleen perattu ex-parin avioliiton aikana tapahtunutta uloste-episodia.

Ex-aviopari Johnny Deppin ja Amber Heardin riitaisen suhteen vaiheita on perattu yhdysvaltalaisessa oikeudessa jo kolmen viikon ajan. Depp haastoi Heardin oikeuteen 50 miljoonasta dollarista vuonna 2019 ex-vaimonsa kirjoittaman tekstin takia, joka julkaistiin Washington Post -lehdessä vuonna 2018. Artikkelissa Heard kirjoitti olevansa perheväkivallan uhri. Tekstissä ei mainittu Deppia nimeltä, mutta näyttelijä kokee sen vaikuttaneen äärimmäisen negatiivisella tavalla hänen uraansa sekä töihinsä.

Oikeudessa on nähty sekä kuultu useita tallenteita pariskunnan rajuista riidoista sekä käyty läpi erinäisiä tekstiviestejä suhteen ajalta. Depp ja Heard alkoivat tapailla vuoden 2012 tienoilla ja he olivat naimisissa vuosina 2015-2017. Kumpikin osapuoli on syyttänyt toisiaan väkivaltaisesta käytöksestä sekä erilaisesta hyväksikäytöstä. 

Yksi asioista, joka on noussut myös kansainvälisissä medioissa yhdeksi puhuttavimmista tapahtumista parin sekavan suhteen aikana, on kuuluisa kakkaepisodi, jonka kerrotaan olleen lopulta viimeinen niitti Deppin ja Heardin suhteelle. Oikeudessa kuultiin torstaina 28. huhtikuuta Deppin turvatiimiin kuuluvaa Starling Jenkinsia, joka todisti vuoden 2016 huhtikuun 21. päivänä tapahtuneesta tilanteesta. 

Samaisena päivänä järjestettiin Heardin 30-vuotisillalliset, joista Depp oli myöhässä. Juhlat järjestettiin silloisen avioparin kattohuoneistossa Los Angelesissa. Deppin mukaan syynä myöhästymiselle oli tapaaminen hänen managerinsa kanssa, jossa hän kävi läpi henkilökohtaisen taloutensa äkillistä romahdusta. Deppin mukaan asiasta suuttunut Heard oli kohdannut miehensä  juhlien jälkeen ja lyönyt häntä. 

Depp jätti Heardin parin yhteiseen asuntoon ja lähti yöksi omaan asuntoonsa. Kun Depp palasi seuraavana aamuna, oli Heard lähtenyt Coachella-festivaaleille ja Depp löysi omalta puoleltaan pariskunnan yhteisestä sängystä ulostetta. 

– Ensimmäinen reaktioni oli, että nauroin. Se oli niin outoa ja irvokasta, että saatoin ainoastaan nauraa, Depp kertoi oikeudessa. 

Heardin mukana Coachella-festivaaleille lähtenyt turvamies Jenkins kertoi oikeudessa käyneensä Heardin kanssa keskustelun "yllätyksestä, jonka tämä oli jättänyt pomon sänkyyn", jolla Jenkinsin mukaan viitattiin Deppin ja Heardin sängystä löytyneeseen ulosteeseen. 

Jenkinsin mukaan Heard kuvaili asian olleen "käytännön pila, joka meni kammottavalla tavalla pieleen". 

Depp kertoi oikeudessa puhuneensa Heardin kanssa tilannetta seuraavan kerran vasta kuukauden päästä kun Deppin äiti menehtyi. Heard syytti ulosteesta kahta koiraansa, mutta sekä Depp että kaksikon taloudenhoitaja ovat olleet sitä mieltä, ettei kyseinen uloste voinut olla pienikokoisten koirien tekosia. 

– Olen elänyt niiden koirien kanssa. Olen kerännyt niiden sontaa. Se ei ollut koirien, Depp totesi oikeudessa. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat