Kuistille ilmestyneet vaatteet hämmensivät Heatheria – valvontakameran videolta paljastui lopulta todellinen yllätys

Näin etsit punkkeja kissan turkista 0:53
Videolla kerrotaan, miten kissan turkista etsitään punkkeja.

Yhdysvaltalaisnainen ihmetteli, miksi hänen kuistilleen alkoi ilmestyä toisten ihmisten vaatteita. Syylliseksi paljastui perheen kissa, kertoo Bored Panda -sivusto.

Louisianalainen Heather Bardi julkaisi kesäkuussa Facebookissa hilpeän ilmoituksen, jossa hän kertoi, että hänen perheensä kissa, Admiral Galacticat, on varastanut ihmisten pyykkejä. 

Ensin Heather ja hänen kumppaninsa olivat pohtineet, olisiko joku ihminen voinut tuoda vaatteet. Ehkä joku oli humalassa saanut erikoisen päähänpiston. 

– Ajattelin, että joku pilaili meidän kustannuksellamme.

Joseph Bardi kertoo, että he ilmoittivat asiasta poliisille. He myös ostivat valvontakamerat.

Silloin mysteeri ratkesi: kävi ilmi, että heidän kissansa oli kiikuttanut vaatteita kuistille useaan otteeseen oltuaan omilla teillään. Heather tarkasti asian katsomalla valvontakameran tallenteita. 

Kertoi löytyneistä vaatteista somessa

Koska Heather halusi, että vaatteet päätyisivät takaisin oikeille omistajalleen, hän jakoi kuvia vaatteista eräässä Facebook-ryhmässä. Ilmoituksessaan Heather kertoi, kuka oli syyllinen vaatteiden katoamiseen, ja miten he olivat todenneet sen olevan kaiken takana.

Kieli poskella kirjoittussa ilmoituksessa luki muun muassa: "Olette enemmän kuin tervetulleita hakemaan tavaranne ja moittimaan k***pää-kissaani tästä". Lopuksi hän pahoitteli lemmikkinsä tempausta toteamalla kissansa olevan kleptomaani. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yksi erikoisen varkauden kohteeksi joutunut henkilö oli Heatherin ja Josephin naapuri Casey O'Neal. Kissa oli livahtanut sisään häneen taloonsa ja vienyt sukkia. Hän oli tajunnut sen nähdessään Heatherin Facebook-ilmoituksen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat