Kuin suoraan sadusta: Innokas luontokuvaaja rakensi puutarhassaan asuville hiirille miniatyyrikylän

Hiiret puutarhassa eivät aiheuttaisi kaikissa todennäköisesti yhtä suurta innostusta kuin jutun brittiläisessä luontokuvaajassa.

Sheffieldissä asuva luontokuvaaja Simon Dell näki eräänä päivänä puutarhassaan hiiriä. Sen sijaan, että hän olisi pyrkinyt karkottamaan pikkujyrsijät pihaltaan, hän päätti rakentaa niille sangen valokuvauksellisen miniatyyrikylän.

Hemmoteltu hiiriperhe

– Innokkaana luontokuvaajana otan usein kuvia linnuista puutarhan lintulaudalla. Eräänä päivänä katsoin alas ja näin erittäin söpön pienen hiiren seisomassa ruohikossa, Simon kertoo Daily Mailin mukaan.

Käyttäen hedelmiä ja vihanneksia, Simon rakensi hiirille oman pienen kylän. Rakennelmat eivät näytä pelkästään upeilta kuvissa, vaan ne tuovat myös turvaa hiirille, jotka muuttivat ilomielin Simonin rakentamaan pieneen mökkiin.

Hulda-koira osaa hyppiä ja kiipeillä puissa. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

0:17

"Tiedän, että aidan toisella puolella asuu kissoja..."

– Tiedän, että aidan toisella puolella asuu kissoja, joten ajattelin antaa hiirille hieman enemmän turvaa ja rakensin niille kodin halkopinosta, Simon kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Simon on jo kiintynyt puutarhassaan asuviin hiiriin ja on jopa nimennyt ne: George ja Mildred sekä heidän lapsensa Mini.

Mies myös päivittää hiirien asumuksia useasti ja koristeli miniatyyrikylän myös joulun juhlintaa varten.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.​​​​​​​

Saadakseen hiirien huomion kuvia varten, Simon käyttää avuksi luonnosta poimimiaan marjoja ja pähkinöitä. Silloin tällöin, hiirille järjestetään myös juhlaillallisia.

Voit katsoa alta videon Simonin hiiriperheestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde:  Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja