Eläinsuojeluyhdistys turvautui humoristiseen keinoon – kuvien sijaan kotia kaipaavat lemmikit esiteltiin piirroksina

Koirarodut, joita ei suositella hankittavaksi 9:43
KATSO MYÖS: Oikeaa koirarotua tulee harkita tarkkaan. Haastattelussa Mustin ja Mirrin eläinten käyttäytymisen asiantuntija Janica Raudasoja.

Kanadalainen eläinsuoja päätyi piirtämään kotia etsivistä lemmikeistä humoristisia piirroksia, kun heidän "kameransa meni rikki".

Kanadalainen eläinsuojeluyhdistys Ottawa Humane Society joutui turvautumaan hieman epätavalliseen keinoon yhdistyksen kameran "mentyä rikki", kirjoittaa Fox News Digital.

Henkilökunta alkoi nimittäin piirtää humoristisia kuvia adoptioon tarjolla olevista eläimistä ja jakaa niitä Facebook-sivullaan. 

– Kolmiulotteisuus on yliarvostettua, yhdistys kirjoittaa Facebookissa.

Yksi eläimistä on jo adoptoitu

Yhdistys jakoi neljä hellyyttävää piirroskuvaa Facebook-sivullaan: kaksivuotiaan mopsisekoitus  Addisonin, Espresso- ja Annie-kanit sekä kuusivuotiaan kissan nimeltään Pumpkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Piirrokset herättivät paljon positiivista huomiota, eikä yhdistyksen kamerakaanollut oikeasti rikki.

– Olimme vain jättäneet kameran linssin paikoilleen. Se on helpotus, sillä emme olleet varmoja, kuinka kauan olisimme voineet jatkaa tätä, yhdistys vitsaili Facebook-sivullaan.

Yhdistyksen viestintävastaava Stephen Smith kertoo Fox News Digitalille idean piirroksista olleen hänen, mutta kuvia piirsivät myös muut henkilökunnan jäsenet. Kuvien lämmin vastaanotto löi koko henkilökunnan ällikällä.

– Luulin, että tämä toimisi hyvin vain vakituisten tukijoidemme keskuudessa, mutta en odottanut tästä tulevan niin suuri juttu kuin siitä on tullut, Smith kommentoi.

Newsweekille Smith paljastaa ideaa edeltävän ajatuksenjuoksun.

– Ajattelimme, että olisi hauskaa, jos esittäisimme, että kameramme on rikki ja meidän piti piirtää eläimet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Smithin mukaan juuri humoristisilla piirroksilla esitellyt eläimet ovat saaneet paljon kiinnostusta osakseen. Esimerkiksi mopsisekoitus Addison on jo adoptoitu, ja myös Pumpkin-kissan ympärillä on käynyt kova kohina.

– Olemme saaneet niin paljon positiivista palautetta piirroksista, että en usko meidän voivan lopettaa niitä enää tässä vaiheessa. Jatkamme piirrosten tekemistä niin kauan kuin ihmiset nauttivat niistä, Smith kertoo.

Katso myös: Tämä koira voitti "Maailman rumin koira" -tittelin – Mr. Happy Facen omistajan mielestä koira on upea

Tämä koira voitti"Maailman rumin koira"-tittelin – Mr. Happy Facen omistajan mielestä koira on upea 2:07
Mr. Happy Face voitti tittelin maailman rumimpana koirana. Suloisen näköinen adoptiokoira omaa myös hämmästyttävän pitkän kielen.

Lue myös:

    Uusimmat