Mainos

Höyhenetön nakulintu villitsee netissä – fanit lähettävät villapaitoja

Sairauden vuoksi ilman höyheniä elävä lemmikkilintu on sulattanut ihmisten sydämet iloisella olemuksellaan. 

Lukuisat ihmiset ympäri maailmaa ovat rakastuneet Rheaan. Rhea on kaksivuotias höyhenetön lintu, joka elää Bostonissa omistajansa Isabella Eisenmannin kanssa.

Lintu kärsii harvinaisesta sairaudesta, joka on vienyt linnulta höyhenet. Eisenmann kertoo, että joissain tapauksissa sairaus voi viedä linnuilta myös nokan ja kynnet, mutta onneksi Rhean tapauksessa sairaus on lievempi.

Epätavallisesta ulkonäöstään huolimatta Rhea on todella ihastuttava ja iloinen lintu, jonka oma Instagram-sivu on noussut suureen suosioon.

Ei viihdy kaltereiden takana

Lintu päätyi nykyisen omistajansa luo sattumalta, kun eläinlääkäri julkaisi kuvan tästä erityislaatuisesta linnusta netissä. Eisenmann oli juuri valmistunut, eikä hänellä ollut aavistustakaan siitä, mitä hän aikoisi tulevaisuudessa tehdä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nähtyään kuvan alastomasta linnusta hän tiesi välittömästi, mitä hän halusi tehdä. Hän halusi antaa linnulle kodin. Nyt lintu asusteleekin Eisenmannin kotona kookospähkinän sisään tehdyssä pesässä.

– Se on todella sosiaalinen ja vihaa häkkiä. Se onkin aina juoksemassa ympäri kotiani, Eisenmann kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaudesta huolimatta Rhea ei tarvitse lääkitystä, ainoastaan runsaasti lämpöä ja rakkautta. Oman Instagram-sivun myötä lintu on kerännyt ympärilleen fanijoukon, jotka lähettävät toisinaan linnulle valmistamiaan asusteita, kuten villapaitoja. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Video: Linnut ovat vekkuleita kavereita. Videon lintu löysi hieman erikoisemman keinon löytää takaisin omistajansa luokse. 


Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.