Kuihtumisellaan kauhistuttanut Suurin pudottaja -voittaja sai kiloja takaisin

USA:n Suurin pudottaja -ohjelman voittaja Rachel Frederickson laihtui ohjelmassa huolestuttavan paljon. Nyt Rachel kertoo löytäneensä ihannepainonsa.

USA:n uusimman, 15. kauden Suurin pudottaja -finaalista nousi kova kohu, kun kilpailun voittaneen Rachel Fredericksonin, 24,  hurjan hoikistunut ulkomuoto herätti huolta.

Kisan alussa 118 kiloa painanut entinen huippu-uimari oli laihtunut finaalia varten niin paljon, että etenkin hänen käsivartensa näyttivät olevan lähes luuta ja nahkaa.

Rachelin painoksi mitattiin finaalissa vajaat 48 kiloa. Hän oli siis laihtunut 70 kiloa, eli 60 prosenttia painostaan. Tämä oli prosenttimääräisesti ohjelman historian laihdutusennätys. Pituudekseen hän on ilmoittanut 168 senttimetriä.

Finaalista on nyt kulunut aikaa noin kaksi kuukautta ja tuoressa Us Weekly -lehden haastattelussa Frederickson kertoo löytäneensä painonsa suhteen kultaisen keskitien. Aluksi liian lihava ja sitten liian laiha Frederickson on nyt onnistunut keräämään hieman lisäkiloja ja terveemmän ulkomuodon.

– Olen lihonut nyt noin yhdeksän kilon verran. Uskon olevani juuri sopivan painoinen.

Tällä hetkellä Frederickson painaa noin 57 kiloa.

– Urheilen tunnin päivässä, kuusi päivää viikossa. Seuraan myös hieman kaloreita, mutta joskus kyllä myös herkuttelen, se ei ole maailmanloppu.

Frederickson kertoo motivaation painon tarkkailussa pysyneen yllä myös ohjelman jälkeen.

– Juttelen kuukausittain toisten kilpailijoiden sekä ohjelman psykologin kanssa. Lisäksi voin soittaa ravitsemusterapeutilleni koska vaan. Usein kyselenkin häneltä neuvoja ruoanlaittoon.

Kilpailun alussa noin 118 kiloa painanut Frederickson painoi alimmillaan 48 kiloa. Nyt hän on tyytyväinen 57 kilon painoonsa, eikä kadu kilpailuun osallistumistaan ja kohua.

– Mielestäni on hyvä, että ohjelma nosti esiin keskustelun kehonkuvasta.

Lue myös:

    Uusimmat