Mainos

Kristillisten Räsänen vilauttelee välikysymystä

Räsäsen mukaan opposition olisi tartuttava tähän keinoon ellei hallituksella ole pian esittää tehokasta ohjelmaa työllisyyden parantamiseksi.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on valmis hätyyttelemään hallitusta uudella välikysymyksellä. Räsänen sanoi tänään puolueensa työvaliokunnan kokouksessa, että opposition on tartuttava tähän "vahvimpaan keinoonsa", ellei hallituksella ole pian esittää tehokasta ohjelmaa työllisyyden parantamiseksi.

Räsänen ihmettelee julkisuuteen toimittamassaan tiedotteessa, miten pääministeri Matti Vanhanen ja valtiovarainministeri Antti Kalliomäki voivat olla tyytyväisiä hallituksen työllisyyspolitiikkaan, vaikka pääministerin oman arvion mukaan vaalikauden tulos saattaa jäädä jopa alle kolmannekseen siitä 100 000 uuden työpaikan tavoitteesta, mikä on kirjattu hallitusohjelmaan.

Kristillisdemokraatit eivät pienenä oppositioryhmänä pysty yksin tekemään välikysymystä, mihin tarvitaan vähintään 20 kansanedustajan allekirjoitus. Kristillisdemokraateilla on on 7 kansanedustajaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.