Krista Pärmäkosken uusi aluevaltaus sen kuin laajenee – "Toivottavasti lähtee hyvin liikkeelle"

Suomen hiihdon kärkinimiin lukeutuva Krista Pärmäkoski virittelee uusia tuulia, sillä hänen nimeään kantavia fanituotteita tuodaan entistä laajempaan levitykseen. Krista Pärmäkoski clothing -yritys on myynyt aiemmin pipoja ja paitoja.

Pärmäkoski on esiintynyt muun muassa omissa Instagram-kuvissaan KP-pipo päässään. Tähän mennessä Pärmäkosken nimeä kantavia tuotteita on voinut tilata verkkokaupan puolelta.

– Niitä on tulossa kauppoihin jossain vaiheessa, Pärmäkoski kertoo MTV Sportille.

– Olen innoissani tästä. Toitottavasti homma lähtee hyvin liikkeelle, Pärmäkoski sanoo hymyissä suin uusista virityksistä.

Pärmäkoskella oli selkeä kriteeri hänen nimikkomallistolleen.

– Lähtökohta oli se, että halusimme tehdä laadukkaita fanituotteita, joita ei vain osteta, vaan joita myös käytetään, Pärmäkoski painottaa.

Pärmäkoski kantoi tuoretta paitamallia yllään MTV Sportin Viikon vieras -haastattelussa.

Suomen naishiihdon kirkas tähti on ollut mukana tuotteiden kehitysprosessissa.

– Olen nähnyt eri kangasversioita ja olen sanonut niihin oman mielipiteeni. Siellä on ammatti-ihmisiä taustalla, jotka sitten suunnittelevat kuoseja ja tuotteita.

Nähdäänkö Krista Pärmäkoski tulevaisuudessa muotisuunnittelijana?

– En mä usko, että musta sellainen tulee. Toisaalta, ei voi sanoa, että ei koskaan. Ei sitä tiedä, että mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Pärmäkoski hymyilee.

Pärmäkoskella on selkeä näkemys siitä, mitä hän voisi olla isona, kun hiihtohommat jäävät vähemmälle.

– Puuseppä, Pärmäkoski täräyttää itsevarmasti.

– Jos olisi aikaa, niin tekisin paljon puuhommia ja töitä. Sitä aikaa vain ei ole hirveästi. Nyt ne puutyöt jäävät tämmöiseen entisöintiin ja omien huonekalujen kunnostukseen. Sitä olen tehnyt välillä, kun on ollut aikaa, Pärmäkoski kertoo. 

Pärmäkosken Viikon vieras -haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat