SM-liigaseuralle lätkitty kovia pelikieltoja – päävalmentaja lataa nyt saavillisen kurinpidon niskaan: "Ei yhtään pelin vaatimalla tasolla"

5:59
KalPan Tommi Miettinen lyttää SM-liigan kurinpidon kovin sanoin TPS-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa

Tommi Miettisen luotsaama Kuopion KalPa on ollut paljon SM-liigan kurinpidon pöydällä kuluvalla kaudella. Peräti kolme KalPa-pelaajaa on saanut kovan pelikieltotuomion syksyn aikana. Miettinen tylytti kurinpitoa voimakkain sanoin perjantai-iltana. 

Miettiseltä kysyttiin KalPan pelaajien saamista pelikielloista tappioon päättyneen TPS-ottelun jälkeen. Päävalmentaja purki turhautumisensa rajuin sanankääntein.

– Kurinpito ei ole tällä hetkellä yhtään pelin vaatimalla tasolla. Minä tai pelaajat emme tiedä, mistä tilanteesta tulee mitäkin, MIettinen kihisi.

Katso Miettisen koko tylytys pääkuvan videolta!

Kolme KalPa-pelaajaa on saanut yhteensä 19 ottelua pelikieltoa alkukaudella. Colby Sissons taklasi lokakuun lopussa HIFK:n Kasperi Halttusta rajusti päähän. Lopputuloksena kuuden ottelun huili.

Voit katsoa Sissonsin taklauksen tästä:

1:49
Tästä töötistä Sissons sai kuuden ottelun pelikiellon.

Vain reilua viikkoa myöhemmin, marraskuun alussa puolustaja Anton Karlsson tyrmäsi Kärppien Arttu Hyryn. Tuomio oli sama kuin Sissonsilla, kuusi peliä.

Karlssonin taklaus näytti tältä:

1:45
Karlssonin taklaus tapahtui Oulun Raksilassa. 

Kolmas ja viimeisin tuomio tuli keskiviikkona, kun Hugo Gallet`n taklaus Henrik Haapalaan toi seitsemän pelin kakun. Tilanne ei alun perin edennyt kurinpitoon, vaan Ilves joutui tekemään tilanteesta käsittelypyynnön. Saaga ei ole vielä päättynyt, sillä torstaina KalPa tiedotti valittaneensa päätöksestä urheilun oikeusturvalautakuntaan. 

Gallet sai seitsemän peliä tästä taklauksesta: 

0:19
KalPa on valittanut tuomiosta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja