Kovat piipussa: Tyson Fury haluaa Anthony Joshuan avukseen MM-valmistautumisessa – "Wilderille kunnon selkäsauna"

Deontay Wilder ja Tyson Fury kohtasivat titteliottelussa 1:12
Videolla tunnelmia Furyn ja Wilderin edellisestä kohtaamisesta.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-titteliotteluun valmistautuva Tyson Fury ottaisi neljää MM-vyötä hallussaan pitävän Anthony Joshuan mieluusti treenivastustajaksi.

Fury kohtaa WBC-liiton mestarin Deontay Wilderin uusintaottelussa 22. helmikuuta. Hän ilmoitti Instagram-tilinsä tarinat-osiossa ottavansa mieluusti vastaan Joshuan kutsun sparripariksi.

– Olisi mahtava saada sinut leirille, valmistautua tähän otteluun ja antaa Deontay Wilderille kunnon selkäsauna. Toivottavasti tarkoitat tätä, koska olisi loistavaa saada sinut harjoitusleirilleni. Kun minä voitan Wilderin, ottelen sinua vastaan AJ, Fury jutteli Instagramin koira-filtteri kasvoillaan.

Joshua kuittasi WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen MM-tittelit itselleen pari viikkoa sitten ja tarjoutui sen jälkeen Furylle harjoitusvastustajaksi.

– Uskon aidosti, että hän saattaa voittaa Wilderin tällä kertaa. Uskon, että Fury tulisi minun vastustajakseni nopeammin kuin wilder, joten siinä mielessä haluan, että hän voittaa. Miettikää sitä ottelua Britannian maaperällä, Joshua sanoi voittonsa jälkeen Sky Sportsille.

– Jos Tyson tarvitsee minua, minä lähden sparraamaan hänen kanssaan ja autan häntä valmistatutumaan Wilderia vastaan, Joshua jatkoi.

Fury ja Wilder kohtasivat joulukuussa 2018 äärimmäisen viihdyttävässä ottelussa, joka päättyi tasatulokseen, vaikka Fury kävi lattiassa kahdesti. Aiemmin tällä viikolla Fury ilmoitti vaihtaneensa valmentajaa, vain kaksi kuukautta ennen ottelua.

Joshua kohtaa seuraavaksi todennäköisesti Oleksandr Usykin tai Kubrat Pulevin. Usyk on WBO-liiton ja Pulev IBF-liiton pakollinen haastaja mestarille.


Lue myös:

    Uusimmat