Nyrkkeilymestari Anthony Joshua uhmakkaana: "Mikä tätä tolloa on pidätellyt näin pitkään?"

Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välistä nyrkkeilyottelua on odotettu jo pitkään. Nyt molemmat ottelijat ovat ilmaisseet halukkuutensa mitata taitojaan raskaan sarjan jättitaistossa.

Tappioton Wilder säilytti WBC-liiton mestaruusvyönsä ratkaisemattomaan päättyneessä ottelussa Tyson Furya vastaan viime viikonloppuna Los Angelesissa.

Puheet uusintaottelusta käynnistyivät heti trilleriksi muodostuneen taiston jälkeen, mutta nyt Wilderin leiri on vihjaillut myös Joshua-kohtaamisella. Joshuan ja Wilderin taustajoukot ovat neuvotelleet ottelusta aiemminkin, mutta yhteisymmärrykseen ei ole päästy. 

– Olemme erittäin kiinnostuneita tuosta ottelusta. Jos hän (Joshuan promoottori Eddie Hearn) haluaa olla ammattilainen ja pitää neuvottelut yksityisinä, olen avoin keskusteluille, Wilderin manageriryhmään kuuluva Shelly Finkel totesi Sky Sportsille.

WBA-, IBF- ja WBO-liittoja hallitseva Joshua ottelee seuraavan kerran 13. huhtikuuta Wembleyllä, mutta vastustaja ei ole vielä tiedossa.

– Katsotaan mitä tapahtuu, Hearn kommentoi Wilder-puheita. 

Joshualta saatiin värikkäämpi ulostulo Twitterissä.

– Mikä tätä tolloa on pidätellyt näin pitkään? Aivan kuin emme olisi olleet kiinnostuneita (aiemmin). Hyvin tehty, Fury! He (Wilderin joukot) halusivat sinut, koska luulivat sinun olleen mennyttä. Annan sinulle reilun mahdollisuuden, kun olet siihen valmis. Annan sen kummalle tahansa teistä, Joshua kirjoitti.

29-vuotias Joshua on otellut ammattilaisena 22 voittoa. Wilderin, 33, saldo on 40 voittoa ja yksi ratkaisematon, 30-vuotiaan Furyn 27 voittoa ja yksi ratkaisematon. 

Lue myös:

    Uusimmat