Mainos

Kova tuuli ja lumipyry piinaavat Etelä-Suomea

Lentoliikenne on myös hieman myöhässä aikataulustaan myräkän takia. Vakavilta liikenneonnettomuksilta on toistaiseksi vältytty.

Kova tuuli ja huonot sääolot ovat aiheuttanut riesaa Etelä-Suomessa pitkin aamua ja aamupäivää. Kattopeltien koettelun lisäksi tuuli on aiheuttanut ainakin yhden vaaratilanteen merellä.

Aamulla kova tuuli repi italialaisen säiliöaluksen ankkuristaan Svartbäckin selällä Porvoon edustalla. Laiva ajelehti kovassa tuulessa kohti Emäsaarta, kunnes se sai omin konein siirrytyksi takaisin ankkuripaikalleen. Aluksella ei ollut tapahtumahetkellä lastia, eikä ympäristöonnettomuutta tapahtunut.

Kovan tuulen vuoksi myös pika-alusliikenne Helsingin ja Tallinnan välillä on jouduttu keskeyttämään.

Myös Helsingistä lähtevät kaukojunat saattavat myöhästellä enintään kaksikymmentä minuuttia.

Lentoliikenteeseen tuuli on aiheuttanut hieman myöhästymisiä.

Lumisade itsessään ei viivästytä lentoja, mutta se viivästyttää koneiden pesua, minkä vuoksi lähdöt saattavat myöhästellä.

Teillä sää ei ole aiheuttanut vakavia onnettomuuksia, mutta etenkin Kanta-Hämeessä on ollut aamulla tavallista enemmän peltikolareita.

Lisäksi Hämeenlinnanväylällä Nurmijärven liittymän kohdalla kaatui iltapäivällä rekka, minkä vuoksi tie Hyvinkään suuntaan jouduttiin katkaisemaan joksikin aikaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.