Suhde etenee pikavauhtia! Kourtney Kardashianin uusi kulta osoitti rakkautensa erikoisella tavalla

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta

Travis Barker on tatuoinut kolme kertaa elämässään rakkaidensa nimet ihoonsa. 

Kardashianin klaanin sisarusparven vanhin, 41-vuotias Kourtney Kardashian on tapaillut vuoden alusta alkaen Blink 182 -yhtyeen rumpalia Travis Barkeria. Kaksikon suhde on edennyt salamavauhtia, niin nopeaa, että Travis äityi ikuistamaan Kourtneyn nimen rintaansa.

Kourtney julkaisi Instagram-tilillään kuvan Travisin rinnasta, johon on taiteiltu kaunokirjaimin Kourtneyn nimi.

– Goals, Kourtney kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Travis on vastannut päivitykseen sydänemojilla, josta fanit ovat suorastaan hullaantuneet. Miehen kommentti on kerännyt reilusti yli 10 000 tykkäystä ja satoja kommentteja. 

– Te olette niin suloisia! Sosiaalisessa mediassa hekumoidaan. 

Barkerille rakkautensa nimen tatuoiminen ei ole suinkaan ensimmäinen, vaan kolmas kerta. Hän on tatuoinut entisten vaimojensa Melissa Kennedyn, sekä lastensa äidin Shanna Moaklerin nimet ihoonsa. Barker totesi vuonna 2015, että tatuointi on edelleen olemassa, eikä hän tiennyt, mitä sen suhteen tekee.

Barkerilla ja Shannalla on  kaksi lasta, Alabama, 15, sekä Landon, 17. Kourtneylla on puolestaan ex-miehensä Scott Disickin kanssa kolme lasta, esikoispoika Maison, 11, Reign, 6, sekä tytär Penelope, 8. 

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat