Vahvistus suhdehuhuille! Kourtney Kardashian julkaisi paljonpuhuvan kuvan Travis Barkerin kanssa

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Tällaisissa tunnelmissa Korutney Kardashian juhlisti nelikymppisiään Suomen Lapissa

Kourtney Kardashian ja Travis Barker pitävät toisiaan kädestä kiinni kuvassa.

Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian, 41, ja muun muassa Blink-182-yhtyeestä tuttu rumpali Travis Barker, 45, tapailevat. Suhdehuhuin saatiin vahvistus, kun Kardashian julkaisi Instagramissa otoksen, jossa he pitävät toisiaan käsistä kiinni.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Kardashianin seuraajat kommentoivat kuvaa.

– Kun ystävistä tulee rakastavaiset, someseuraaja kirjoittaa.

– Tykkään tästä, fani kommentoi.

– Joku, tarkistakaa, miten Scottilla menee, eräs someseuraaja kirjoittaa, joka on huolissaan Kardashianin ex-miesystävä Scott Disickistä.

Kaksikko viihtyi ystävänpäiväviikonloppuna Kourtneyn äidin Kris Jennerin kotona Palm Springissä, Kaliforniassa. Tuolloin he molemmat jakoivat vihjeitä toisistaan Instagramin Tarinat-osiossa.

People-lehden mukaan Kourtney ja Travis ovat olleet ystäviä pitkään, mutta nyt suhde on kääntynyt romanttiseksi.

– He ovat deittailleet kuukauden tai kaksi. Travis on pitänyt hänestä jo jonkin aikaa, lähipiiriin kuuluva lähde toteaa.

Kourtney ja Travis ovat tunteneet toisensa vuosia. Travis asuu Kourtneyn tavoin Calabasasin alueella Kaliforniassa. Travis on tehnyt myös lyhyitä vierailuja Keeping Up With the Kardashians -ohjelmassa.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat