Kourtney Kardashian ja Travis Barker julkaisivat hempeän kuvasarjan häistään

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta - tässä kahdeksan outoa faktaa Kasdashianeista

Kourtney Kardashian ja Travis Barker julkaisivat liudan kuvia virallisista häistään. 

Kourtney Kardashian ja muusikko Travis Barker menivät virallisesti naimisiin viime sunnuntaina Santa Barbaran oikeustalolla. Kourtney julkaisi Instagramissa romanttisen kuvasarjan saatesanoin: "Kunnes kuolema meidät erottaa".

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen myös tästä

Pariskunta hempeilee vihkiseremonian jälkeen avoautossa, jonka takapuskuriin on perinteikkäästi kiinnitetty joukko perässä vedettäviä tinatölkkejä sekä tussilla kirjoitettu kyltti "Just married". 

Huomio kiinnittyy Kourtneyn morsiuspukuun, joka koostuu minimekosta ja hunnun ja hansikkaiden yhdistelmästä. Barker taas on pukeutunut perinteikkäämmin tummaan pukuun ja mustiin aurinkolaseihin. 

Kourtneyn jakamat valokuvat herättävät myös ihmetystä, koska Kardashianin klaani ja muut läheiset loistavat poissaolollaan. Pariskunnan hääkuvissa eivät esiinny muut kuin Kourtney ja Travis itse lukuunottamatta Kourtneyn isoäitiä ja Travisin isää. 

E!Newsin saamien tietojen mukaan virallisissa häissä olivat todistajina Kourtneyn isoäiti Mary Jo "MJ" Campbell sekä Travisin isä Randy Barker, mikä saattaa selittää omituista järjestelyä. 

Lähde: Page Six, E!News, OK!

Lue myös:

    Uusimmat