Menivätkö Kourtney Kardashian ja Travis Barker sittenkään naimisiin?

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian vieraili Lapissa – katso miten vierailu sujui!

Tosi-tv-tähden uutisoitiin avioituneen naimisiin rumpalirakkaansa kanssa

Kourtney Kardashian avioitui puolisonsa Travis Barkerin kanssa 4. huhtikuuta Las Vegasissa Grammy-gaalan jälkeen. Yksityinen hääseremonia järjestettiin One Love Wedding Chapelissa  Elvis-imitaattorin esiintyessä.

Nyt kuitenkin E! News uutisoi pariskunnan häiden olleen vain silmälumetta, sillä nimetön lähde kertoo heidän suunnittelevan virallista hääseremoniaa myöhemmin tälle vuodelle.

Vaikka pariskunta vannoi valat Vegasissa, niin E! Newsin mukaan heillä ei ole vielä Yhdysvalloissa tarvittavaa virallista avioliittolupaa.

– Eivät he ole laillisesti naimisissa. Se oli vain vitsi, koska halusivat tehdä jotain hauskaa muutaman drinkin jälkeen. He ajattelivat, että olisi hulvatonta mennä naimisiin Vegasissa, läheinen lähde kertoo.

Lähteen mukaan pariskunta on aina vitsaillut menevänsä naimisiin kertomatta kenellekkään.

Aiemmin E! News on uutisoinut Kourtney Kardashianin suunnittelevan pariskunnan suurta päivää ja luottavan täysin perheeseensä juhlien suunnittelussa. Viime vuoden marraskuussa sivusto uutisoi pariskunnan haluavan perheenlisäystä.

Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin suhde on edennyt reipasta vauhtia. Kyyhkyläiset julkistivat suhteensa vasta vuoden 2021 helmikuussa.


Lue myös:

    Uusimmat