Kourtney Kardashian ja Travis Barker aloittivat hedelmöityshoidot: "Ei kovinkaan mahtava kokemus"

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian kävi vuonna 2019 pikalomalla Suomessa.

Kardashian kertoo kärsivänsä hoitojen sivuvaikutuksista.

The Kardashians -sarjaa tähdittävä Kourtney Kardashian, 43, kertoi äidilleen Kris Jennerille haluavansa saada lapsen miehensä Travis Barkerin, 46, kanssa. Vauva olisi kihlaparin ensimmäinen yhteinen.

Toiveet yhteisen lapsen saamiseksi ovat olleet kuitenkin haastavat. The Kardashians -sarjan uudessa jaksossa Kourtney paljastaa, että käy parhaillaan läpi koeputkihedelmöityksen komplikaatioita.

– Kauheaa. Travis ja minä haluamme lapsen, joten aloitimme lääkärini kanssa koeputkihedelmöityshoidot, eikä se ole ollut kovinkaan mahtava kokemus, Kourtney myöntää äidilleen.

– Sosiaalisessa mediassa kaikki hokevat, että Kourtney on raskaana, Kourtney on raskaana, Kourtney on lihonut niin paljon. Minusta on niin töykeää kommentoida ihmisiä, kun ei tiedä, mitä he todella käyvät läpi, hän lisäsi.

Kardashian kertoo sairastuneensa hoitojen aikana käytettävien lääkkeidensä vuoksi masennuksen. 

– Käytännössä lääkkeet aiheuttivat minulle masennuksen. Olen niin puhdas ja varovainen sen suhteen mitä laitan kehooni. Luulen, että lääkkeillä on täysin päinvastainen reaktio ja se toimii ehkäisyvälineenä sen sijaan, että se auttaisi meitä. 

Tähden tuntemukset tulivat hänen äidilleen yllätyksenä.

– Minusta tuntuu, etten ole koskaan nähnyt sinua onnellisempana, joten masennusjuttu yllättää minut, Jenner totesi. 

– Minulla on maailmassa kaikkea, mistä olla onnellinen. Tunnen oloni hieman epätoivoiseksi. Olen todella ailahtelevainen ja hormoneista sekaisin, Kourtney vastasi.

Kardashianilla on ennestään lapset Mason, 11, Penelope, 9, ja Reign, 6, ex-miehensä Scott Disickin kanssa. Barker puolestaan on isä lapsilleen Landonille, 18, ja Alabamalle, 16. Hänellä on myös tytärpuoli Atiana, 22, ex-vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat