Kourtney Kardashian ja Travis Barker paljastivat lapsensa sukupuolen

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian vieraili salaa Suomen Lapissa vuonna 2019.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian ja rumpali Travis Barker odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 44, ja Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker, 47, odottavat lasta, joka on avioparin ensimmäinen yhteinen. Aiemmin kesäkuussa Kardashian ilmoitti raskaudestaan miehensä bändin keikalla Los Angelesissa pitelemällä kylttiä, jossa luki ”Travis, olen raskaana”.

25. kesäkuuta Kardashian ja Barker järjestivät seremonian, jossa paljastivat odottavansa poikaa. Odottavan äidin istuessa miehensä sylissä Travis soitti rumpuja, ja pian heidän ympärillään leijuivat siniset serpentiinit. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

He lopettivat äskettäin hedelmöityshoidot, mutta kertoivat tuolloin edelleen toivovansa yhteistä lasta. Kardashian kertoi perheen The Kardashians -tosi-tv-sarjassa viime vuonna, että hoidot olivat aiheuttaneet turvotusta ja painonnousua, mikä johti vahingollisiin raskaushuhuihin.

– Minusta on niin epäkohteliasta kommentoida asioita ihmisille, kun ei ole aavistustakaan, mitä he käyvät läpi, hän sanoi jaksossa.

Kardashianilla on eksänsä mediapersoona Scott Disickin kanssa pojat Mason Dash, 13, ja Reign Aston, 8, sekä tytär Penelope Scotland, 10. Barker on jo isä kolmelle lapselle: Landonille, 19, Alabamalle, 17, ja Atianalle, 24, joka on Barkerin tytärpuoli.

Pariskunta meni naimisiin intiimissä hääseremoniassa Portofinossa, Italiassa, toukokuussa 2022.

 

Lue myös:

    Uusimmat