Kourtney Kardashian, 44, suloisissa raskauskuvissa – herätti faneissa ihmetystä

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian vieraili salaa Suomen Lapissa vuonna 2019.

Kourtney Kardashian paljasti äskettäin olevansa raskaana.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 44, kertoi perjantaina 16. kesäkuuta odottavansa lasta aviomiehensä ja Blink-182:n rumpalin Travis Barkerin, 47, kanssa. Pari päivää myöhemmin hän on julkaissut Instagramissa suloisia raskauskuvia hänestä ja rakkaastaan. 

– Ällikällä lyöty, kiitollinen ja iloinen jumalan siunauksesta ja suunnitelmasta, Kardashian kirjoitti kuvien yhteyteen.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian julkaisi ensin raskaudestaan sosiaalisessa mediassa videon, jossa pitelee kylttiä ”Travis, olen raskaana” -tekstillä Blink-182:n Los Angelesin keikalla. Barker keskeytti keikkansa ja riensi onnittelemaan vaimoaan. 

Nyt fanit ovat ihmetelleet, eikö Barker oikeasti tiennyt vaimonsa raskaudesta aiemmin. 

– Olen hämmentynyt. Eivätkö he ole eläneet samassa talossa viimeiset kuukaudet? Hän näyttää olevan noin 16. viikolla, eräs kirjoitti Kardashianin julkaisun kommentteihin. 

– Niin, mitä hän ajatteli tuon mahan tarkoittavan, kolmas kommentoi. 

– Väität, että tarvitset 20 tuhannen ihmisen edessä pidetyn kyltin, jotta saat hänet huomaamaan tuon vatsan, toinen ihmetteli. 

– Se ei ollut Travisille, se oli faneille, kyltin pitely on toisinto yhdestä hänen musiikkivideostaan, jossa tyttö pitää kylttiä sanoen ”Travis, olen raskaana”. Teidän täytyy rauhoittua, eräs selvensi asiaa. 

Kommentoija viittaa kappaleen All The Small Things -kappaleen musiikkivideoon. 

Eräs lähde kertoi Peoplelle, että Kardashian on raskaudestaan enemmän kuin innoissaan. Hän kertoi siitä perheelleen onnenkyynelissä, joten he ovat tienneet asiasta jo hetken aikaa. Myös Kardashianin lapset ovat innoissaan uudesta tulokkaasta. 

Lähteen mukaan Kardashian on rukoillut tulevansa raskaaksi ja halunnut Barkerin kanssa lasta siitä lähtien, kun he ovat alkaneet seurustella. Pari on yrittänyt tulla raskaaksi jo lähes kaksi vuotta. Uusi tulokas onkin heidän ensimmäinen yhteinen. 

He lopettivat äskettäin hedelmöityshoidot, mutta kertoivat tuolloin edelleen toivovansa yhteistä lasta.

Kardashianilla on eksänsä mediapersoona Scott Disickin kanssa pojat Mason Dash, 13, ja Reign Aston, 8, sekä tytär Penelope Scotland, 10. Barker on jo isä kolmelle lapselle: Landonille, 19, Alabamalle, 17, ja Atianalle, 24, joka on Barkerin tytärpuoli.

Pariskunta meni naimisiin intiimissä hääseremoniassa Portofinossa, Italiassa, toukokuussa 2022.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat