Kourtney Kardashian joutui kiireelliseen leikkaukseen pelastaakseen vielä syntymättömän poikansa: "Olen ikuisesti kiitollinen"

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian lomaili salaa Lapissa vuonna 2019.

Seurapiiritähti Kourtney Kardashian odottaa poikavauvaa aviomiehensä Travis Barkerin kanssa. 

Seurapiiritähti  Kourtney Kardashian, 44, oli lähellä menettää vielä syntymättömän poikavauvansa. Hän odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan aviomiehensä Blink-182:n rumpalin Travis Barkerin, 47, kanssa. 

Kardashian kertoi pelon hetkistä Instagramissa 7. syyskuuta. 

– Olen ikuisesti kiitollinen uskomattomille lääkäreilleni vauvamme hengen pelastamisesta. Olen ikuisesti kiitollinen miehelleni, joka ryntäsi viereeni kiertueelta ollakseen kanssani sairaalassa ja hoiti minua sen jälkeen, kallioni. Ja äidilleni, kiitos, että pidit kädestäni kiinni tämän läpi, Kardashian kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hänen vielä syntymättömälle poikavauvalleen tehtiin ”kiireellinen sikiönleikkaus”. 

– Kolme todella helppoa raskautta aikaisemmin kokeneena en ollut valmis pelkäämään kiireellistä sikiönleikkausta. En usko, että kukaan, joka ei ole kokenut samanlaista tilannetta, voi alkaa ymmärtää sitä pelon tunnetta. Minulla on täysin uusi ymmärrys ja kunnioitus niitä äitejä kohtaan, jotka ovat joutuneet taistelemaan vauvojensa puolesta raskauden aikana, Kardashian kirjoitti. 

Hän päätti kirjoituksensa kertoen, että hänen poikavauvansa on edelleen hänen vatsassaan ja nyt turvassa. 

Kardashianilla on eksänsä mediapersoona Scott Disickin kanssa pojat Mason Dash, 13, ja Reign Aston, 8, sekä tytär Penelope Scotland, 10. Barker on jo isä kolmelle lapselle: Landonille, 19, Alabamalle, 17, sekä Atianalle, 24, joka on Barkerin tytärpuoli.

Lue myös:

    Uusimmat