Kotipommi tappoi nuorukaisen Oslossa

Lisäksi räjähdyksessä loukkaantui yksi ihminen. Pommi räjähti kerrostaloasunnossa Grorudin kaupunginosassa.

17-vuotias poika kuoli ja hänen 19-vuotias veljensä loukkaantui myöhään eilen pommiräjähdyksessä Oslossa. Pommi räjähti kerrostaloasunnossa Grorudin kaupunginosassa. Loukkaantuneen tila on sairaalalähteiden mukaan vakaa, mutta hän on saanut vakavia vammoja erityisesti kasvoihinsa.

Uutislehti Aftenpostenin mukaan kyse oli tiettävästi kotitekoisesta pommista. Poliisi ei kommentoinut räjähdyksen syytä, koska tutkinta on kesken.

Silminnäkijä kuvaili räjähdystä hirmuiseksi. Paineaalto rikkoi useita ikkunoita ja pommin osia lensi kerrostalon pihalle asti.

Räjähdys tapahtui puoli yhdentoista aikoihin illalla veljesten asunnossa. Huoneistossa oli tapahtumahetkellä kolme nuorta miestä miestä ja kaksi naista. Kaikki olivat iältään 16-20-vuotiaita. Kolmea vammoitta selvinnyttä nuorta kuulusteltiin yön mittaan oslolaisella poliisiasemalla.

Palokunta evakuoi kolmikerroksisesta talosta kymmenkunta asukasta, sillä ei ollut varmuutta siitä, onko asunnossa lisää räjähteitä. Myös naapuritalojen evakuoimista harkittiin.

(MTV3-STT-NTB-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat