Koti Nuuksion erämaan rauhassa

Uudellamaalla, luonnonsuojelualueen reunalla sijaitsee tanskalaiseen huvilatyyliin sisustettu koti, jossa jo odotellaan joulun tuloa. Ruokasali kylpee valossa, kun talviaurinko paistaa sisään kolmella seinällä sijaitsevista ikkunoista.

Valkoiset kalusteet ovat rentoa huvilatyyliä ja sisustuksen mausteina on käytetty rustiikkisia yksityiskohtia kuten läkkipeltiä. Valkoista väriä lämmittää kotoisa beige. Talon astiat ovat raikkaan sinivalkoisia. Ikkunoilla keikkuvat nisset ja nasset, ja joulun tuoksua tuovat kynttilät.

Joulupuuhat ovat vauhdissa keittiössä, jossa valmistuu hieno piparkakkutalo. Huolella rakennetun talon ikkunalasit on tehty liivatelehdistä!

Olohuoneen hirsiseinän kaunis kontrasti on Tanskasta tuotu Nuuksio Home -kaappi. Kauniita Nuuksio Home -kaappeja voi pian ostaa myös Suomesta. Sen molemmin puolin on hienot antiikkiset kynttilälampetit. Olohuoneen katto on korkealla ja sisustusta leimaa rentous. Eri värejä ja materiaaleja on yhdistetty varmalla kädellä.

Valkoisen makuuhuoneen tunnelmaa pehmentävät tummat tanskalaiset kaapit. Yöpöydän virkaa toimittaa kauniisti pinnaselkäinen tuoli, jonka tyyli on yhtä sängynpäädyn kanssa. Ihana röykkiö erilaisia pikkutyynyjä tekee vuoteesta kutsuvan näköisen.

Lisätietoa kodin kokopuisista kalusteista: www.nuuksiohome.fi

(T.i.l.a. 28.11.2007)

Lue myös:

    Uusimmat