Kosmetologi julkaisi järkyttävät kuvat ripsienpidennysten seurauksista: "Hänen ripsensä eivät ehkä koskaan ole entisensä"

Kosmetologi varoittaa turvautumasta halvimpaan mahdolliseen kauneussalonkiin.

Australialaisen Emmaculate Beauty -salongin omistaja, kosmetologi Emma Dhanjal julkaisi Facebookissa varoittavat kuvat siitä, mitä pahimmillaan voi tapahtua, jos ei ota kunnolla selvää kosmetologinsa pätevyydestä, vaan menee vain halvimmalle mahdolliselle.

Muualla ripsensä laitattanut asiakas tuli Dhanjalin luokse paniikissa toivoen, että tämä voisi pelastaa sen, mitä pelastettavissa on. Valitettavasti naisen omat ripset olivat ripsienpidennysten jäljiltä niin pahoin tuhoutuneet, ettei kokenut kosmetologikaan voinut enää tehdä mitään.

Myös Lash Fusion -sivusto jakoi kuvat Facebookissa kuuluttaen, että "Tätä saat, kun valitset halpaa". Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Dhanjal kertoi sittemmin poistamassaan päivityksessä, että nainen oli halunnut ripsienpidennykset syntymäpäiväkseen. Naisen omat ripset olivat kuitenkin tuhoutuneet edellisen salongin käsittelyssä, ja putoilivat pois kosmetologin koskiessa niihin pinseteillä.

Dhanjalin asiakkaasta ottamat järkyttävät kuvat ovat levinneet laajalti sosiaalisessa mediassa ja eri uutissivustoilla. Kuvat paljastavat, kuinka naiselle jäi ripsien pudottua jäljelle vain tulehtuneet silmäluomet.

Dhanjalin mukaan asiakas joutui menemään tulehduksen vuoksi lääkäriin.

– Hänen ripsensä eivät ehkä koskaan ole entisensä.

Dhanjal korostaa, ettei ripsienpidennyksiä tarvitse pelätä, mutta ennen kosmetologin valintaa kannattaa tehdä hieman taustatyötä ja lukea arvosteluja, eikä vain valita halvinta mahdollista vaihtoehtoa.


Lähde: Independent

***

Lue myös:

    Uusimmat