59 vuotta naimisissa ollut pariskunta joutui eroon toisistaan viideksi kuukaudeksi – jälleennäkeminen ikuistettiin liikuttaviin valokuviin: "Kaipasimme toisiamme niin paljon"

Nuoruuden rakkaus leimahti 60 vuoden jälkeen uuteen roihuun 3:20
Erään pariskunnan rakkaustarina alkoi uudelleen vuosikymmenien jälkeen.

Liki 60 vuotta naimisissa olleet Peter ja Doreen joutuivat erilleen toisistaan viideksi kuukaudeksi koronavirusrajoitusten takia. Parin liikuttavasta jälleennäkemisestä kertovat Metro ja Daily Mail

Brittiläiset Peter ja Doreen Foster ovat olleet naimisissa 59 vuotta. Heillä on neljä lasta ja liuta lapsenlapsia. Kun 87-vuotias Peter joutui helmikuussa sairaalaan, hän ja 91-vuotias Doreen joutuivat eroon toisistaan.

Peter oli tuohon saakka huolehtinut Doreenista. Sairaalassa Peterillä todettiin lymfooma.

Eivät nähneet toisiaan viiteen kuukauteen

Peterin syöpähoitojen ajan pariskunta asui eri hoivakodeissa. Maaliskuussa voimaan astuneiden koronavirusrajoitusten takia he joutuivat olemaan erillään toisistaan kauemmin kuin koskaan aikaisemmin pitkän liittonsa aikana.

Pariskunta joutui olemaan erillään toisistaan viisi kuukautta. Sen jälkeen perhe ja heidän asioitaan hoitanut sosiaalityöntekijä pystyivät siirtämään heidät samaan hoivakotiin.

5. kesäkuuta koitti kaivattu jälleennäkemisen hetki Donwell House -hoivakodissa. Pariskunnan kohtaaminen ikuistettiin valokuviin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ikävä oli kova

Doreen kertoo Daily Mail -sivustolle, että erillään olo tuntui vaikealta, etenkin iltaisin.

– Kaipasimme toisiamme niin paljon. Peter saapui ensin ja hän oli hyvin innoissaan siitä, että näki minut. Minä olin haltioissani siitä, että hän oli jälleen vierelläni.

Lue myös:

    Uusimmat