Koskettava kuva paljastaa ensimmäisen koulupäivän todelliset tunteet – pieni tyttö käpertyi äidin syliin itkemään: ”Tältä kasvaminen näyttää”

0:27
Videolla perheenäidin nerokas vinkki, jolla opetat lapselle kellonaikoja.

Yhdysvaltalaisäidin koskettava kuva lapsensa ensimmäisestä koulupäivästä on jotain muuta kuin lukemattomat hymyileviä, reppu selässään poseeraavia pieniä koululaisia esittävät otokset.

Lapsen ensimmäinen koulupäivä on usein ikimuistoinen kokemus, jossa sekoittuvat innostuksen sekainen jännitys ja sydänalaan hiipivä pelko. Voimakkaita tunteita kokiessaan kyyneleiden pidättäminen voi olla vaikeaa, mutta silti useimmissa kuvissa ensimmäiseen koulupäivään lähdetään hymyssä suin.

Pohjois-Dakotassa Yhdysvalloissa asuva neljän lapsen äiti Carolyn Moore jakoi Facebookissa kuvan, joka paljastaa ensimmäisen koulupäivän aiheuttamat todelliset tunteet. Kuvassa Carolynin 5-vuotias Felicity-tytär itkee lattialla äitinsä sylissä. Pikkutyttö on aloittamassa esikoulun.

– Otimme hymyilevän kuvan terassilla ennen lähtöämme, mutta esikoiseni nappasi myös tämän kuvan keskellä aamukiireitä, Carolyn kirjoittaa.

”Tältä kasvaminen näyttää”


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Good Morning American haastattelussa Carolyn kertoo, että ensimmäisen koulupäivän koittaessa Felicity valmistautui innoissaan yhdessä isoveljensä ja -siskonsa kanssa. Vasta kun äiti avasi sylinsä halaukseen, Felicity painoi päänsä tämän olalle ja alkoi itkeä.

– Ja tältä kasvaminen näyttää. Se on tässä, keittiön lattialla, jossa juuri eilen syntyneen lapsen pitää päästää irti viimeisistä lapsuuden rippeistään, Carolyn kirjoittaa.

Carolyn sanoo, että joutuu itse luopumaan palasesta sydämestään. Sekä hän että Felicity itkivät kerätessään voimia ja rohkeutta siirtyä uuteen elämänvaiheeseen.

Onneksi Felicityn ensimmäinen koulupäivä meni lopulta hyvin, mistä Carolyn kiittää lapsen ihanaa opettajaa. Nyt jokainen päivä sujuu edellistä helpommin.

Ihmiset rakastuivat kuvaan

Carolynin päivitys on kerännyt yli 17 000 reaktiota ja 7400 jakoa. Monet kiittävät äitiä suloisen kuvan jakamisesta.

– Olen todella ylpeä esikoisestasi, joka tallensi tämän hetken, jotta voit vaalia sitä ikuisesti, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Tämä kuva sai kyyneleet silmiini. Omat vauvani ovat jo kasvaneet aikuisiksi, mutta muistan tämän vaiheen kuin eilisen, toinen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja