Koronaan sairastunut britti-isä, 39, nauhoitti jo jäähyväisvideonkin perheelleen: "Jos minä voin päätyä tähän jamaan, kuka tahansa voi"

39-vuotias Matt sairastui koronavirukseen ja tunsi olonsa niin huonoksi, että kuvasi jäähyväisvideonkin perheelleen. – En toivoisi tätä vihollisellenikaan, mies sanoo nyt.

Matt Dockray, 39, joutui tehohoitoon koronaviruksen vuoksi. Brittimies toivoisi nyt muiden ottavan tilanteen vakavasti, ja julkaisikin Facebookissa kuvan itsestään sairaalassa, kertoo Mirror.

– Tämä antaa mahdollisuuden varoittaa teistä jokaista, joka luulee olevansa voittamaton, tai joka rikkoo kaikkia sääntöjä mennäkseen ulos ilman syytä, Matt kuvasi.

Oli päiväkausia sairais

Matt sairasti päiväkausia kotona, mutta hänen tilansa huononi lopulta niin, että vaimo soitti apua. Mattin mukaan aluksi oireet olivat vain pientä yskää, sitten kuumetta ja pääkipua.

– Päivä päivältä tunsin oloni krapulaiseksi ja huonoksi, mutta jatkoin kuin todellinen sankari, jätin huomiotta jokaisen perheeni antaman neuvon, Matt kuvailee nyt.

Ehti jo hyvästellä perheensä videon avulla

Lopulta Matt päätyi sairaalaan; hänen perheelleen kerrottiin, että hänet pitäisi panna hengityskoneeseen.

Todella sairaana ollut Matt haluaakin nyt muistuttaa muita koronaviruksen vakavuudesta. Mies kertoo nähneensä sairaalassa useita kriittisessä tilassa olevia, joille perhe sanoo jäähyväiset lasin läpi.

– En toivoisi tätä vihollisellenikaan. Kuvasin jopa videon vaimolleni ja lapselleni sanoakseni hyvästit, koska yhdessä vaiheessa melkein luovutin kivun ja pelon vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jos minä voin päätyä tähän jamaan..."

Kolmen sairaalapäivän jälkeen Mattin tila alkoi tasaantua: hänen oireensa eivät siis ole pahentuneet, vaikka hän ei varsinaisesti ole vielä parantunutkaan.

– Olen 39 enkä mikään miesterveyden malliesimerkki, mutta jos minä voin päätyä tähän jamaan, kuka tahansa tätä lukevakin voi, mies varoitti Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja