Korjasitko joulukuusesta pois koristeen kerrallaan? Naisen kätevämpi niksi säästää turhautumista myös ensi vuonna: "Pelastit juuri monta avioliittoa"

0:26
Puolikkaat joulukuuset kiinnostivat jouluna 2018.

Naista kehutaan nerokkaaksi tämän jaettua joulukuusiniksinsä muidenkin iloksi.

Tämän niksin myötä sinun ei tarvitse koristella joulukuustasi enää koskaan. Yhdysvaltojen Minnesotassa asuvan perheenäidin, Renae Krivitzin, kekseliästä metodia kehutaan vuolaasti somessa.

Sen sijaan, että Renae olisi poiminut muovikuusestaan koristeet pois yksitellen ja pakannut ne siististi laatikoihin, hän turvautui täysin päinvastaiseen taktiikkaan. Hän ei nimittäin ottanut koristeita pois laisinkaan.

– Olin niin kiireinen pyhien aikaan, etten odottanut innolla kuusen purkamista, ja jotenkin keksin idean yrittää välttää koristeiden ottamista pois kokonaan, Reane kertoi Good Morning Americalle.

Muovirulla hyötykäyttöön

Sitten nainen muistikin suojamuovirullan, joka oli jäänyt odottamaan sopivaa käyttöä rakennusmiehiltä 14 vuotta aiemmin.

Renae ja hänen aviomiehensä käärivät koko kuusen muoviin ja kantoivat varastoon odottamaan seuraavaa vuotta.

Renae huomauttaa, että hän on kiinnittänyt koristeet hyvin kuuseen jo alunperinkin. Heikommin kiinnitetyt saattaisivat pudota tämän prosessin aikana.

Kovin ympäristöystävällinen Renaen tapa ei sinällään ole, mutta hän itse muistuttaa pistäneensä vuosia vanhan muovin hyvään käyttöön. Hän myös toivoo pystyvänsä käyttämään saman muovin uudelleen seuraavana vuonna.

Kannattaa kuitenkin huomioida, ettei niksi toimi luonnollisestikaan kuin muovikuusten kanssa ja vaatii kuusen korkuisen säilytystilan.

"Pelastit juuri monta avioliittoa"

Renaen Facebook-tilillä niksi otettiin ilolla vastaan. Moni kertoi myös nähneensä niksin jo aiemmin tai tuntevansa jonkun toisenkin, jolla niksi on käytössä. Reanen alkuperäinen idea kuusiniksi ei siis ole.

"Luulen, että olet virallisesti fiksuin ihminen, jonka tunnen", kehui Rachel.

"Pelastit juuri monta avioliittoa", Angela puolestaan totesi.

"Olen tehnyt näin monta vuotta", paljasti puolestaan Teresa.

"Nerokasta", hehkutti Molly.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja